Ethereum Madencilerinin Nisan Kazancı, Bitcoin Madencilerininkini Yine Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencileri nisan ayı boyunca bir önceki aya kıyasla yüzde 4,3’lük bir düşüşle toplamda 1.16 milyar dolar gelir elde ettiler.

The Block Research tarafından elde edilen verilere göre Ethereum (ETH) blockchainindeki madenciler, nisan ayında mart ayına kıyasla yüzde 6,2 oranında daha fazla gelir elde ederek 1.33 milyar dolar düzeyinde gelir elde ettiler.

Ethereum blockchaininde madencilik yapanlar, Bitcoin (BTC) blockchaininde madencilik yapanlara kıyasla geçtiğimiz mayıs ayından beri daha fazla gelir elde ediyor.

Bitcoin madencileri, gelirlerinin büyük bir kısmını (1.14 milyar dolar) blok ödüllerinden elde ederken, gelirlerinin 12.9 milyon dolarlık kısmı işlem ücretlerinden geldi.

Ethereum madencileri ise toplamda kazandıkları 1.33 milyar doların 1.25 milyar dolarını blok ödüllerinden, 82.8 milyon dolarını işlem ücretlerinden, 58.8 milyon dolarını ise ‘uncle’ ödüllerinden kazandılar.

Ethereum Madencilerinin Nisan Kazancı, Bitcoin Madencilerininkini Yine Geçti isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Madencilerinin Nisan Kazancı, Bitcoin Madencilerininkini Yine Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!