VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin yüksek likidite aralığına yaklaşırken, daha geniş piyasa son birkaç gün içinde dalgalı bir hareket yapmaktan kaçındı. Bu nedenle, duygu hala ‘korku’ bölgesinin etrafında gizlendi.

VeChain, Flow ve Waves’in kısa vadeli teknik özellikleri çok az veya hiç sürpriz olmadan satıcıların lehine döndü. Alıcıların, mevcut düşüş anlatısını değiştirmek için hacim enjekte etmesi gerekiyordu.

VeChain (VET) Analiz

VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs 4

31 Mart’ta 0,08 dolarlık tavandan toparlandıktan sonra, satıcılar 0,04 dolarlık desteğe doğru bir ralli başlattı ve MEÖ’nün Mart ortasındaki en düşük seviyeleriyle eşleşti. Altcoin, değerinin yarısından fazlasını kaybetti ve 1 Mayıs’ta yedi haftanın en düşük seviyesine geriledi.

Bu devalüasyon, VET geçen ay çoğunlukla Bollinger Bantlarının (BB) temel çizgisinin (yeşil) altında tuttu. Birkaç haftanın en düşük seviyesinden iki günlük kazançlar, alt birimin baz çizgisinin üzerine çıkmasına yardımcı oldu. Ancak BB son gün volatilitesini daralttı. Önümüzdeki zamanlarda 0.049 dolar sınırını devirmek için mevcut aşağı kanalın (beyaz) üzerinde bir kırılma gerekiyor. 

Aşırı satım bölgesinin kalıntılarından yükselirken, RSI  sağlam bir geri dönüş gözlemledi ancak 46 seviyesinde plato yaptı. Ayrıca, CMF, son birkaç gün içinde fiyatla ilgili gizli bir düşüş eğilimi gösterdi.

FLOW Analiz

AnalizVeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs 5

FLOW, son üç ayda 4.48$’da nihayet sabitlenene kadar daha taze zeminler bulmak için sürekli bir arayış içindeydi. Satıcılar son düşen kama düşüşüyle ​​birlikte at sürerken, boğalar arka koltuktaydı.

Bu aşama, Kontrol Noktası  (kırmızı) yakınında yüksek likidite aralığının altında kayarken  alt değerini 20/50 EMA’sının  altına itti. Bu noktadan itibaren, kısa vadeli EMA hatları, FLOW’un yeniden canlanmasında test engelleri oluşturmaya devam edebilir.

RSI  aşırı satım bölgesinden üstel bir büyüme gördü. Dengenin üzerinde bir potansiyel kapanış, trend değiştiren bir ralli için kapıları açabilir.

WAVES Analiz

AnalizVeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs 6

WAVES, hayati fiyat noktalarından geçerken Nisan ayının başından bu yana keskin bir düşüş yaşadı. Altcoin, 31 Mart’tan basın saatine kadar değerinin %80’inden fazlasını kaybetti.

11-12$ aralığı son düzeltmeleri destekler gibi görünse de, WAVES’in uzun vadeli trend çizgisi direnci (beyaz) oldukça sert kaldı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde,  Supertrend  hala kırmızı bölgeden duruşunu değiştirmek için mücadele etti.

RSI, canlanma çabasında aşırı satım bölgesinden hafifçe sıçradı. Ayrıca, DMI hatları 4 saatlik zaman diliminde yükseliş geçişinin eşiğindeydi. Bu geçiş, boğaların alt sınıfın ani direncinin sınırlarını aşmasına yardımcı olabilir.

VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs
Algorand, FIFA’nın Resmi Blockchain Platformu Olduktan Sonra %25 Patladı!
GMT, PancakeSwap, XRP Fiyat Analizi: 03 Mayıs
Bu, Bitcoin’in Yükseliş Trendini Sürdürmek İçin En Büyük Zorluğu!
Bitcoin Cash, Tron, Cosmos Fiyat Analizi: 02 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!