Polkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin yedi hafta sonra 37.000 dolarlık tabanına ulaşmanın bir yolunu yeniden keşfettiğinde, küresel piyasa değeri 1.8 trilyon dolara düştü.

Analizlere de bakılmadan Polkadot, NEAR ve Fantom’un son birkaç gün içinde listelerinde düşüş kaydettiğini söylemeye gerek yok. Öte yandan, bu altcoinlerin teknik özellikleri artık aşırı satım bölgesinden yükselirken kademeli bir toparlanma görmeyi hedefleyebilir.

Polkadot (DOT) Analiz

Polkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs 4

Üç aydan fazla bir zaman aralığı göz önüne alındığında, DOT zeminini 14,4 $ seviyesinde tutuyor. Bunu yaparken, 23.1 $ ‘lık bir tavana sahip bir sıkıştırma aralığı buldu. 

Kısa vadeli fiyat hareketlerini göz önünde bulundurarak, Nisan ayı zirvelerinden son düşüş aşaması, alt’ın değerinin %40,5’inden fazlasını kaybetmesine neden oldu. Sonuç olarak, altcoin 1 Mayıs’ta 14,4 $ tabanına yakın iki ayın en düşük seviyesine geriledi. DOT’un tarihsel eğilimleri, alternatifi bir yükselişe işaret edebilir. Güneye giden  20 EMA  (kırmızı), bu durumda, satın alma geri kazanımında engeller oluşturabilir.

Basın zamanında, DOT 14.91 dolardan işlem gördü. RSI’nin bir hafta süren aşağı yönlü düşüşü, endeksi 14 haftanın en düşük seviyesine yaklaştırdı. Aşırı satım bölgesinin küllerinden yeniden doğarken, trend çizgisi direncinin üzerinde bir kapanış, daha fazla toparlanma için kapıları açabilir.

NEAR Protocol (NEAR) Analiz

AnalizPolkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs 5

NEAR için uzun vadeli anlatı kesinlikle boğaları desteklemese de, alıcılar son birkaç ayda ayıları yeni zeminler bulmaktan kaçındı.

Ancak satıcıların alt’ın zirvelerini düzenli olarak kontrol etmesiyle NEAR, birkaç haftalık Nisan zirvelerinden değerinin neredeyse yarısını kaybetti. 20 EMA  (kırmızı) ve  50  EMA (camgöbeği)  200 EMA’nın (yeşil)  altına düşerken , alıcılar Kontrol Noktası  (yatay kırmızı çizgi) seviyesini 11 dolardan  korumayı zor buldu.

Basın zamanında, NEAR 11.04 dolardan işlem görüyordu. NEAR’ın RSI’si aşırı satım bölgesinde sürüklendikten sonra emsal alt değerleriyle rezonansa girdi. Bu andan itibaren, 35 işaretinin üzerinde bir kapanış, alt’ı daha güçlü bir geri dönüş için konumlandıracaktır.

Fantom (FTM) Analiz

AnalizPolkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs 6

NEAR’ın aksine, FTM ayıları, dinlenmek için daha taze zeminler bulmak için hayati noktaları başarıyla deldi. Uzun vadeli 3,3 dolarlık dirençten geri döndüğünden beri, satıcılar boğalara yönelik herhangi bir trend değiştiren ayrıcalığı reddetti.

Dijital para birimi, değerinin yaklaşık %80,5’ini kaybetti (17 Ocak’tan itibaren) ve 1 Mayıs’ta sekiz ayın en düşük seviyesine ulaştı. En son satış, Bollinger Bantlarının alt bandını test etmeye devam eden bir dizi düşüş eğilimi gösteren mum çubuğunu harekete geçirdi.

Basın zamanında, FTM 0,68 dolardan işlem görüyordu. CMF’nin  düşüş eğiliminin de yansıttığı gibi, para hacimlerinde sürpriz bir düşüş yaşandı. Ancak son iki gün içinde, osilatör, yükseliş geri dönüş umutlarını canlı tutarken fiyatla yükseliş eğilimi gösterdi.

Polkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs
Cardano: Balinalar Biriktikçe, ADA Bir Pompalama ve Boşaltma İçin mi Kuruluyor?
Dogecoin, Apecoin, STEPN Fiyat Analizi: 30 Nisan
ApeCoin (APE) Yeni ATH’lere Geçiş Yapıyor ve Balinalar Çılgına mı Dönüyor?
Bitcoin Yatırımcıları Önümüzdeki Ay Bir Boğa Yolculuğu Görecek mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, NEAR, Fantom Fiyat Analizi: 01 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!