Taylan Antalyalı’dan Anlamlı NFT Projesi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Taylan Antalyalı’dan anlamlı NFT projesi. 23 Nisan’da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı arasında bir anlaşma imzalandı. Anlaşmada, TEGV çocuklarının “Gelecekteki Ben” çizimlerinin NFT’ye dönüştürüldü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ülkemizin eğitim alanında çalışan en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı iş birliği yaptı.

Taylan Antalyalı’Dan Anlamlı Nft Projesi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, TEGV ile çocuklara yönelik farkındalığı artıracak anlamlı bir iş birliğine imza attı.

TEGV’in “Gelecekteki Ben” konulu çocuk çizimleri ortak çalışma kapsamında NFT’ye çevrildi. Çocuklar, gelecekte olmak istedikleri rol modelleri ve karakterleri icat ederek bu etkinlikle geleceğin dünyasını bugün hayal ettiler. TEGV Shop’ta çocuk çizimleriyle yapılan NFT ve diğer fiziksel ürünler çok yakında sizlerle olacak. Ürünlerden elde edilecek gelirin tamamı TEGV’e bağışlanacak.

Taylan Antalyalı, sosyal medya hesabını geçen yıl Türkiye’nin dört bir yanından gelen TEGV çocuklarının fotoğraflarıyla süslemişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Taylan Antalyalı’dan Anlamlı NFT Projesi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!