Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Listeleme Prosedürlerini Değiştirdiğini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, listeleme prosedürlerini değiştirdiğini açıkladı. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, insider trading’i önlemek için kripto listeleme prosedürlerini güncellediğini söyledi.

insider trading, kripto topluluğunda büyük bir konu oldu ve ABD’deki en büyük kripto varlık ticaret platformu olan Coinbase, buna odaklanıyor gibi görünüyor. Perşembe günü yayınlanan bir blog yazısında CEO Armstrong, içeriden insider trading ile mücadele etmek için ek prosedürler getirdiğini belirtti. Kripto varlığı borsaya bağlanmadan önce listeleme kararlarını yayınlayarak zincir üzerindeki verilerden yararlanan kişilerin platformu avantaj sağlayan kişileri önlemeyi hedefliyor. Armstrong konu ile ilgili şunları söyledi:

Bunlar herkese açık veriler olsa da, tüm müşterilerin kolayca erişebileceği veriler değil. Bu nedenle, bu bilgi asimetrisini ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.

Armstrong ayrıca Coinbase çalışanlarının  insider trading’e dair söylentilere de değindi. Öte yandan olasılığı fark eden CEO, şirketin bu alanda “sıfır tolerans” gösterdiğini ve tespit edilirse personelin derhal işten çıkarılacağını vurguladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Listeleme Prosedürlerini Değiştirdiğini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!