Solana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in 38 bin dolardan sıçraması, birçok altcoini kısa vadeli yükseliş baskısı görmeye teşvik etti. Chainlink böyle bir para iken, Solana da bir sıçrama olasılığını gösterdi. Cosmos, 102 dolarda güçlü bir dirençle karşılaştı.

Solana (SOL) Analiz

Solana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan 4

Hacim Profili Görünür Aralık aracı, son on günlük ticarete dayalı olarak SOL için Kontrol Noktasının 102$’da olduğunu gösterdi. Bu süre zarfında SOL, 109 dolarlık direnç seviyesini geçemedi, ancak 95 dolarlık destek seviyesini de kıramadı.

Son birkaç gündür, piyasa yapısı düşüşe geçti. Fiyat POC’nin altına düştü ve yazı yazılırken boğalar ve ayılar 100 dolar seviyesinin kontrolü için savaşıyordu. CMF göstergeleri, önceki gün üzerinde güçlü satış baskısı gösterdi ve yoğun satışları göstermek için -0.05 işaretinin altına düşmenin eşiğinde görünüyor.

MACD ise yükseliş momentumu göstermek için sıfır çizgisinin üzerindeydi ve bir al sinyali verdi. Bununla birlikte, alt zaman dilimindeki genel eğilim, 102 $ bir direnç bölgesi olarak kaldığı için düşüş eğilimini koruyor.

Chainlink (LINK) Analiz

AnalizSolana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan 5

Chainlink, geçen haftaki belirgin düşüş trendinin ardından son birkaç gün içinde yükselen bir üçgen deseni (beyaz) oluşturdu. Bu model genellikle yukarı doğru bir kırılma görür.

Bunu desteklemek için Müthiş Osilatör, yükseliş momentumu göstermek için sıfır çizgisinin üzerine tırmandı. A/R hattı da talebin varlığını ve satın alma hacmini göstermek için bir sıçrama gördü.

Ancak, daha yüksek zaman dilimlerinde piyasa yapısı düşüş eğilimini sürdürdü. Bir kopuş satın almak yerine, 13$ seviyesinin veya 13.4$ arz bölgesinin yeniden testini satmak, daha büyük trendle birlikte daha avantajlı ticaret olacaktır.

Cosmos (ATOM) Analiz

AnalizSolana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan 6

ATOM’un bir üçgen deseni oluşturduğu ortaya çıktı. Bu, yalnızca bir sonraki büyük hareketinden önce fiyat çizelgelerindeki sıkıştırmanın göstergesiydi. Eldeki kanıtlar, aşağı yönlü bir hareketin daha olası olduğunu gösterdi.

RSI, son birkaç saat içinde nötr 50 çizgisinin etrafında gezindiği için bir çit üzerindeydi. Fiyat gibi, RSI da kararsızdı. OBV daha net bir resim sundu.

Beyaz, OBV’de yatay bir dirençtir ve bu seviye önceki gün OBV’de test edilmiş ve ardından bir reddedilmiştir. Bu nedenle, satıcıların piyasada hala nasıl baskın olduklarını vurguladı. Ayrıca 21.04$’da bir destek seviyesi var ve bu seviyenin altına yakın bir seans ATOM’un 20$’a doğru dalışını görebilir.

Solana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan
Bitcoin 40 bin Dolarda, ApeCoin’i Yeni ATH’ye %8 Yükseldi!
XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan
The Graph, Harmony, Chiliz Fiyat Analizi: 27 Nisan
NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Solana, Chainlink, Cosmos Fiyat Analizi: 28 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!