Dubaili Şirket Bitcoin ve Ether Karşılığında Gayrimenkul Satışına Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dubai’deki gayrimenkul şirketi Damac Properties, müşterilerine kripto parayla gayrimenkul satmaya başladı.

Dün yapılan açıklamaya göre Damac’ın müşterileri, artık gayrimenkul alırken Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) ile ödeme yapabilecek.

Damac şu ana dek Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar, Kanada, Birleşik Krallık ve daha farklı birkaç ülkede faaliyet gösterdi. Şirketin 2021 yılındaki karı 170 milyon AED düzeyindeydi.

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde blockchain ve kripto para endüstrisine yönelik atılan adımlar sayesinde bu alanda ön plana çıkan konumlardan biri haline geldi. Kripto para şirketleri için özel bir yasal zeminin hazırlandığı Dubai, şimdiden birkaç büyük şirketin istikameti oldu.

Örneğin, Crypto.com ile Bybit Dubai’de ofis açarken, Binance bölgede faaliyet gösterebilmek için hem Abu Dhabi’den hem Dubai’den lisans aldı.

Dubaili Şirket Bitcoin ve Ether Karşılığında Gayrimenkul Satışına Başladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dubaili Şirket Bitcoin ve Ether Karşılığında Gayrimenkul Satışına Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!