Bitcoin fiyatı 40 bin dolardan ret yedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, Wall Street’in açılmasıyla birlikte 40 bin dolara bir saldırı daha gerçekleştirdi. ABD dolarının gücü ise son yirmi yılın en yüksek seviyesine yükseldi.

Bitcoin (BTC), 28 Nisan’da Wall Street’in açılmasıyla birlikte 40 bin dolara bir saldırı daha gerçekleştirdi. ABD dolarının gücü ise son yirmi yılın en yüksek seviyesine yükseldi.

BTC/USD paritesinin saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

DXY “parabolik ralliye” başladı

Cointelegraph Piyasalar Pro ve TradingView verilerine göre BTC/USD paritesi, Bitstamp’te 39.883 dolara kadar yükseldikten saatler sonra 800 dolar geriledi.

Yatırımcılar rahatlama rallisi olarak gördükleri bu hareketi ve sonrasında düşüş trendinin sürmesini bekliyordu.

Popüler Twitter hesabı Daan Crypto Trades, “BTC şu anda alçalan takoz içinde konsolide oluyor. Bir kırılma yaşanması durumunda 42 bin doları hedefliyorum. İşlem yapmak istiyorsanız, önce doğrulama beklemek iyi olacaktır,” diye belirtti.

Bir diğer yatırımcı Crypto Ed, “Yalnızca güçlü bir kırılma yaşanması ve 40.600 doların geçilmesi durumunda daha yüksek hedeflere bakarım,” diye ekledi.

“Grafikler çoğunlukla düşüşe işaret ediyor. Likiditeye gelince, yukarı yönde bir sıkışma kısa pozisyonları avlayabilir.”

Bitcoin’in hareketli sınırlı kalırken, dikkatler dolara ve 2022 rekorunu kıran ABD Doları Endeksi’ne çevrildi.

ABD Doları Endeksi’nin (DXY) 1 aylık mum grafiği. Kaynak: TradingView

Yorumcu Benjamin Cowen, “DXY’nin parabolik rallisi, borsalar ve Bitcoin gibi riskli varlıklar için iyi değil. Bu ralli yavaşlayana kadar savunmada olmak gerekli,” diye uyardı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin fiyatı 40 bin dolardan ret yedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!