21Shares altın ve Bitcoin'i izleyen ETP başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsa yatırım ürünü ihraççısı 21Shares, Bitcoin (BTC) ve altını takip eden yeni bir ETP başlatıyor.

Kripto para borsa yatırım ürünü (ETP) ihraççısı 21Shares, Bitcoin (BTC) ve altını takip eden yeni bir ETP başlatıyor.

İsviçre merkezli şirket, çarşamba günü 21Shares ByteTree BOLD ETP’nin (BOLD) piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni ETP, hem BTC hem de altına riske uyarlı yatırım imkanı veren bir endeksi takip ederek enflasyona karşı koruma sunmayı hedefliyor.

SIX İsviçre Borsası’nda listelenen hibrit ETP, her bir varlığın ters tarihsel dalgalanmasına dayalı aylık yeniden dengelemelere tâbi olacak. BOLD, başlangıçta BTC’ye yüzde 18,5, altına ise yüzde 81,5 ağırlık veriyor.

Yeni ETP, Birleşik Krallık merkezli alternatif yatırım sağlayıcısı ByteTree Asset Management iş birliğinde geliştirildi. ETP, dünyada BTC ve altını bir araya getiren ilk örnek olma özelliğini taşıyor.

“Altın tarihsel olarak enflasyonist ortamlarda portföy koruması sağlarken, Bitcoin ise altının dijital karşıtını temsil ediyor,” diye belirten ByteTree CEO’su Charlie Erith, şöyle ekledi:

“Artan yapısal enflasyon ve yükselen jeopolitik risk ortamında bu ETP’nin, dengeli bir portföyde önemli bir risk ve getiri çeşitlendiricisi olabileceğine inanıyoruz.”

21Shares Kurucu Ortağı ve CEO’su Hany Rashwan, kripto topluluğunda çoğu kişinin BTC’yi altının dijital alternatifi olarak gördüğüne dikkat çekti:

“Bu hibrit ürün, altının geleneksel değerini, çoğu kişinin yeni altın olarak gördüğü Bitcoin’in kârlı getiri oranlarıyla birleştiriyor.”

Yeni ETP, 21Shares tarafından piyasaya sürülen 30’uncu dijital varlık ürünü oldu.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
21Shares altın ve Bitcoin'i izleyen ETP başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!