Lamborghini sahibi arabasını Bitcoin ile tamir ettirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin alanının en büyük esprilerinden “Wen Lambo” geri dönüyor olabilir. Reddit kullanıcısı JayFab için durum kesinlikle böyle.

Bitcoin alanının en büyük esprilerinden “Wen Lambo (Ne Zaman Lambo)” geri dönüyor olabilir. Kaynak ve imalat şirketi sahibi Reddit kullanıcısı JayFab için durum kesinlikle böyle.

Kansas City, Missouri’de çalışan JayFab, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada Lamborghini Aventador’a yaptığı tamirat için Bitcoin (BTC) ile ödeme aldığını belirtti.

Söz konusu Lamborghini. Kaynak: Bitcoin subreddit.

JayFab, bu ödemenin “ilk doğru düzgün Bitcoin işlemi” olduğunu açıkladı. İş adamı, Bitcoin alanına ise ilk kez 2016’da girdi.

“2016’dan beri sektör hakkında bilgilenmek, teknolojiyi anlamak ve gelecekte ikinci bir şansa sahip olmak için sektöre derinlemesine daldım.” 

JayFab, ödemenin son derece spontane geliştiğini aktardı. Lambo sahibinin nakdi olmadığını ve kendisine “Bana bir cüzdan adresi gönderir misin?” dediğini, kendisinin de “Elbette!” diye yanıtladığını açıkladı.

JayFab’in aldığı Bitcoin ödemesi “8.500 dolarlık titanyum egzoz sistemi” ve egzoz sesini artıracak bazı güncellemeleri kapsıyor.

Yeni titanyum egzoz sistemi. Kaynak: Bitcoin Reddit

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Lamborghini sahibi arabasını Bitcoin ile tamir ettirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!