XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Piyasa liderleri, Bitcoin ve Ethereum, kilit fiyat noktalarının altına düşerken, küresel kripto piyasası değeri buna karşılık gelen 24 saatlik bir düşüşe tanık oldu. Böylece, XRP, Shiba Inu ve Tezos, 4 saatlik RSI’ları aşırı satım kısmına yönelirken, kısa vadeli düşüş görünümü öngörüyor.

XRP Analiz

XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan 4

Alıcıların son satışlara karşı koymaya çalışmasına rağmen, ayılar fiyatları daha da düşük seviyelere çekmek için harekete geçti.

%38.2 Fibonacci direncinde başlayan düşüş, sadece üç günde %12.24’lük bir düşüşe neden oldu. Böylece, 20/50/200 EMA’sının altına düştükten sonra XRP, 25 Nisan’da bir ayın en düşük seviyesine dokunmaya başladı. Bundan sonra, 0,7 dolarlık bölge muhtemelen acil toparlanma çabalarından kaçınacaktır.

Göreceli Güç Endeksi aşırı satım bölgesine doğru ilerlerken 20 puanlık tabana doğru önemli bir düşüş yaşadı. Önümüzdeki zamanlarda bu işaretten bir canlanma akla yatkındır. Ayrıca, CMF son gün boyunca fiyatla birlikte yükseliş eğilimine girdi. Bu nedenle, kısa vadeli bir alım köşede gizleniyor olabilir.

Shiba Inu (SHIB) Analiz

AnalizXRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan 5

Kısa olması için SHIB fiyatının 1000 ile çarpıldığını lütfen unutmayın.

Önceki düşüş takozunu (sarı) kırdıktan sonra yükselişte, SHIB alıcıları bakış açısını kendi lehlerine kaydırmaya çalıştı, ancak ayılar iki aylık trend çizgisi direncini (beyaz, kesikli) onayladı.

Son 12 gün içinde meme tokeni, düşen kamanın alt trend çizgisinde (beyaz) yavaşlıyor gibi görünen %23’ün üzerinde bir kayıp gördü. Sonuç olarak, SHIB dik bir şekilde güneye bakarken 20 EMA’sının (kırmızı) altına düştü.

Son birkaç gün içinde, RSI aşırı satım bölgesinde gezindi ve bir satıcının pazarını vurguladı. Ayrıca, farklılaşan Bollinger Bantları (BB) üst ve alt bandı ile SHIB, düşüş eğilimini desteklerken yüksek oynaklığa girdi.     

Tezos (XTZ) Analiz

AnalizXRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan 6

XTZ, alçalan bir kanala (sarı) düşerek %28,47’nin üzerinde bir geri çekilme gördü ve Mart ortasındaki en düşük seviye olan 2,8 $ bazında eşleşti. Sonuç olarak, modelin dışına çıktı ancak  EMA şeritlerinin üzerinde bir konumu sürdüremedi.

4 saatlik zaman diliminde düşen bir kama (beyaz) kurulumu ile alıcılar, 2,8 dolarlık desteği destekledikten sonra daha fazlasını zorlamayı hedefleyecekler. 

Geçen gün boyunca RSI, satış gücünü teyit ederken aşırı satım noktasının eşiğinde dalgalandı. Bu seviyenin altına bir düşüş, herhangi bir yükseliş dönüşü öncesinde XTZ listelerinde daha fazla geri çekilmeye neden olabilir.

XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan
ALGO’nun Mevcut Fiyat Aralığında Uzun Vadeli Harika Bir Seçim Olmasının Nedeni!
Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti!
Bitcoin Temel Destek Alanını Kaybetmek Üzere, 37 Bin Dolar mı Geliyor?
Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!