İngiltere’nin Bankacılık Devi Standard Chartered, The Sanbox Ortaklık Kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere’nin bankacılık devi Standard Chatered,  The Sanbox Ortaklık kurdu.  The Sandbox, Hong Kong’un metaverse kültür merkezi Mega City 2 için finans devi Standard Chartered ile işbirliği yaptı.

Geleneksel işletmeler hala metaverse ile  ilgileniyor. Bunlardan sonuncusu bir İngiliz bankacılık devi olan Standard Chartered’dı. Habere göre banka, metaverse’nin Hong Kong’un kültür merkezinin ikinci aşaması olan Mega City 2’ye katılacak. Standard Chartered, Ocean Park, Regal Hotels Group, Tatler Asia, EVI, Brinc, MADworld, Gameone, Chord Hero, Time Gates of Hong Kong Pop Culture ve UFO School, Mega City’nin ikinci aşamasına katılacak. Animoca Brands yan kuruluşu The Sandbox tarafından yayınlandı.

The Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget konuyla ilgili bir yorumda şunları söyledi:

Yeni ortaklarımız, Hong Kong’u çok kültürlü, canlı bir şehir yapan şeylerin en iyilerinden bazılarını getirirken, açık bir metaverse inşa etme konusundaki yaratıcı vizyonumuzu paylaşıyor. Benzersiz sanal deneyimler sunmak için The Sandbox platformu aracılığıyla kendilerini yeniden keşfediyor ve yenilik yapıyorlar

 

 

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
İngiltere’nin Bankacılık Devi Standard Chartered, The Sanbox Ortaklık Kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!