Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Cardano, haftalar boyunca, kripto para birkaç hafta önce neredeyse %55 artarken ve şimdi iki ay önce olduğu yere geri dönerken, yatırımcıların hayallerini aynı şekilde motive etti ve yok etti. Bununla birlikte, şimdi altcoin lehine değişen bazı gelgit belirtileri var.

Cardano Yeniden Toplanmaya Başlayacak mı?

Santiment’e göre, Cardano şu anda tarihsel olarak yalnızca bir fiyat artışı gördüğü noktada. Gün içi MVRV 30 günlük aralığı %29’a yaklaştığında fiyatların da zirve yapması ve düşer düşmez ADA’yı da beraberinde götürmesi bunu doğruluyor. 

Şimdi, eksi %15’te olduğu için fiyat ve gösterge hem dibe vurdu hem de buradan itibaren bir yükseliş mümkün görünüyor. Cardano yedi aydır tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmediği için bu önemli bir olay olacak. 

Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi? 6

Madeni para, Ekim ayının daha geniş piyasa rallisi sırasında korkunç bir performans sergiledi, Ocak rallisi sırasında benzer bir performans sergiledi ve Mart ortasından Nisan ayına kadar olan ralli sırasında neredeyse %55 arttığında yalnızca bazı önemli kazanımlar elde etti.

Ancak son iki hafta içinde %27’si geçersiz sayıldı. Potansiyel artış, ADA’nın %258.28’lik ralli yaparak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına yardımcı olmasa da, neredeyse iki aydır kırılmayan bir direnç olan 1.214$’ın üzerinde madeni paranın kapanmasına kesinlikle yardımcı olacaktır.

kriptoparapiyasa vMu4iWdjCardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi? 7

Her ne kadar yeni bir ATH, bir süredir onu bekleyen yatırımcılar için gerçekten bir rüyanın gerçekleşme anı olsa da. Özellikle altcoin 2.961 dolardan işlem görürken ADA’larını yalnızca Eylül ayında satın alan 204.79k adresler.

kriptoparapiyasa ITB ada all time highers lowers 2022 04 23T14 44 31.187ZCardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi? 8

Ancak bu şu anda olmayabileceğinden, sonraki kayıplardan kurtulmayı ümit eden ADA sahiplerinin diğer %84’ünün bir kısmını kaldırabilir. ADA sahipleri tarafından satın alınan hacmin önemli bir kısmı, yukarıda belirtilen 1.214 dolarlık direnç civarında olduğu için, bununla ilgili bir güvence var.

kriptoparapiyasa ITB ada historical in out of the money 2022 04 23T14 44 06.708ZCardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi? 9

Toplamda, yatırımcılar 1.214 doların altında değişen fiyatlarla 23.5 milyar dolar değerinde 26.18 milyar ADA’ya yakın satın aldı ve altcoin bu toparlanmayı başarırsa, 26 milyar ADA itfa edilecek ve bu yatırımcılar için büyük bir motivasyon olacaktır.

kriptoparapiyasa Screenshot 2022 04 23 200806Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi? 10

Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi?
Shiba Inu’nun Fiyat Hareketi, Bu Model Sayesinde Patlayıcı Bir Ralliye İşaret Ediyor!
Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan
THETA, Terra, FTX Token Fiyat Analizi: 22 Nisan
Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir…

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!