Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin ve altcoin piyasasının çoğu önceki gün düşüş baskısı ile karşı karşıya kaldı. Polkadot bir düşüş modeli oluşturdu ve direnç seviyesinde reddedildi. Polygon 1,4 dolar seviyesinin altına düştü ve 1,3 dolardaki en düşük aralığına doğru daha da düşebilir. Filecoin de düşüş eğilimine sahipti.

Polkadot (DOT) Analiz

Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan 4

Polkadot geçen hafta yükselen bir kama deseni oluştururken aynı zamanda 19.4 dolar direnç seviyesine tırmandı. 19.5 doların üzerinde kısa bir baskı yaptı, ancak hızla reddedildi ve 18 dolara doğru aşağı itildi.

RSI nötr 50’nin altına düştü ve düşüş momentumunun hakim olduğunu gösterdi. Bir talep bölgesi ile birlikte Fibonacci geri çekilme seviyeleri, güçlü bir destek alanı olarak 18 doları vurguladı. Ancak OBV, satış hacminin baskın olduğunu ve daha fazla düşüşün muhtemel olduğunu kaydetti.

Polygon (MATIC) Analiz

AnalizPolkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan 5

Hacim Profili Görünür Aralığı, son iki haftanın Değer Alanı Dipleri ve Yükseklerinin 1,37 $ ve 1,46 $ olduğunu gösterdi. Kontrol Noktası 1,41 dolardı ve yazının yazıldığı sırada fiyat, Değer Alanı Düşüklerinin altındaydı.

Son iki haftanın fiyat hareketi incelendiğinde, MATIC’in 1,31 ile 1,48 dolar arasında başka bir kısa vadeli (sarı) aralık oluşturduğu görülebilir. Bu aralığın 1,4 dolardaki orta noktası ayılara bırakıldı ve Müthiş Osilatör güçlü bir düşüş momentumu gösterdi. Bu nedenle, MATIC muhtemelen bir kez daha 1,3 dolardan düşük aralığa doğru yöneldi.

Filecoin (FIL) Analiz

AnalizPolkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan 6

Saatlik grafikte FIL için RSI, nötr 50’yi direnç olarak test etti ve geçemedi. Bu nedenle, RSI’ye göre momentum nötrdü. CVD, son birkaç gün içinde bir miktar satış baskısı olduğunu gösterdi.

Aynı zamanda, fiyat bir dizi daha düşük zirveler ve aynı zamanda daha yüksek dipler oluşturdu. Bu, sıkıştırıcı bir tür fiyat hareketini ima etti. FIL 19.6 dolarlık direnç bölgesini geçebilirse, sıkıştırma ve nihai yükselişin devam etmesi beklenebilir. Öte yandan, 18-18,3 dolar bölgesinin altına düşmek, önümüzdeki birkaç gün için yükseliş umutlarını ve düşüş umutlarını körükleyebilir.

Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan
THETA, Terra, FTX Token Fiyat Analizi: 22 Nisan
Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir…
22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon
Cardano Fiyat Analizi: ADA 1 Dolarda Kilit Dirençle Karşılaşıyor, Sırada Ne Var?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, MATIC, Filecoin Fiyat Analizi: 23 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!