Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin fiyatı, 23 Mart’taki yükseliş kurulumundan çıktıktan sonra ilginç bir gelişme gösteriyor. İlk hareket geçiciydi, ancak DOGE, özellikle zincir üstü ölçümler balinaların birikim oranlarını artırdığını gösterdiğinde, bir patlayıcıyı ima ederek konsolidasyona sıkışmış gibi görünüyor.

Dogecoin Fiyat Hareketi

29 Eylül 2021’den 23 Mart’a kadar olan Dogecoin fiyat hareketi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,744’ten %85 düşerek üç farklı düşük en yüksek ve en düşük en düşük seviyeyi yarattı. Bu düşüş trendindeki salınım noktalarını birleştirmek, düşen bir kama deseni oluşturur.

Bu kurulum popüler olmakla birlikte, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafeyi ölçerek elde edilen %34’lük bir yükseliş öngörüyor. Bu mesafeyi kırılma noktasına eklemek, 0.178 dolarlık bir hedef ortaya koyuyor.

24 Mart’ta Dogecoin fiyatı, düşen kamanın üst trend çizgisini 0.130$’da kırdı ve o zamandan beri konsolidasyonda kaldı. DOGE son zamanlarda 50 günlük ve 100 günlük Basit Hareketli Ortalamaların (SMA) 0.132 ve 0.139 $ seviyelerinde yükselmesiyle yatay hareket yükselişe geçmiş görünüyor.

Önemli engellerin bu yükselişi ve dönüşü, artık daha fazla yükseliş trendini kolaylaştıracak bir destek seviyesi görevi görecek. Bu nedenle, yatırımcıların patlayabileceği için meme madeni paraya yakından bakmaları gerekiyor.

İlginç bir şekilde, bir kırılma DOGE’yi %28 oranında ilk hedef olan 0.178 $’a itecek ve bu da 200 günlük SMA ile aynı zamana denk geliyor. Bu nedenle, bu engel, Dogecoin fiyatının yerel bir zirve oluşturacağı yerde olasıdır.

Bununla birlikte, alıcılar bir araya gelip bu engeli aşarlarsa, momentum, yükseliş trendinin 0,216 dolar tavanına uzatılmasını tetiklemek için yeterli olabilir. Ancak bu artış, %51’lik bir kazanç sağlayacaktır.

Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir… 3

Meme madeni parası için bu çılgın yükselişi desteklemek, tedarik dağıtım tablosu. Bu zincir üstü dizin, DOGE jetonlarını tutan cüzdanlardaki değişiklikleri izler. Son birkaç hafta içinde, 10 milyon veya daha fazla token tutan cüzdanlar, birikimlerini 8 Şubat ile 20 Nisan arasında %77,93’ten %81,87’ye çıkardı.

Bu ani ve üstel artış, kurumsal yatırımcıların çıkarlarının bir temsilcisi olarak hizmet ediyor ve gelen boğa koşusunun habercisi.

Dogecoin Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir… 4

Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir…
22 Nisan Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Luna ve Polygon
Cardano Fiyat Analizi: ADA 1 Dolarda Kilit Dirençle Karşılaşıyor, Sırada Ne Var?
ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan
DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir… ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin (DOGE): Orta Aralığın Talep Bölgesine Çevrilmesi Şu Anlama Gelebilir…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!