Binance Rus kullanıcılar için yeni kısıtlamalar getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance, Avrupa Birliği’nin Rusya’ya karşı beşinci yaptırım paketini geçirmesinin ardından, Rus kullanıcılara ciddi kısıtlamalar getirmeye başladı.

Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası Binance, Avrupa Birliği’nin Rusya’ya karşı beşinci yaptırım paketini geçirmesinin ardından, Rus kullanıcılara ciddi kısıtlamalar getirmeye başladı.

Binance, perşembe günü Rus vatandaşları ve Rusya’da ikamet edenler için yeni kısıtlamalar duyurdu ve 10 bin avrodan fazla parası bulunanların alım satım yapmasını engelledi.

Kısıtlanan hesaplar, artık yatırma işlemi yapamayacak ve Binance’in spot, vadeli işlem ve saklama cüzdanlarını ve stake edilen veya kazanılan kripto paraları kullanarak alım satım yapamayacak.

Duyuruya göre, kısıtlamalar Rus vatandaşlarını, Rusya’da ikamet eden gerçek kişiler ve Rusya merkezli tüzel kişileri kapsıyor.

“Rusya dışında ikamet eden Rus vatandaşlarının hesapları ve toplam değeri 10 bin avronun altında olan Rusya’da ikamet eden Rus vatandaşları, gerçek kişiler ve tüzel kişilerin hesapları bundan etkilenmeyecek ve aktif kalacak.”

Kısıtlamaların kapsadığı ve açık türev pozisyonu bulunan kullanıcılara, pozisyonlarını kapatmak için 90 gün süre verilecek.

Binance, Cointelegraph’ın yorum talebini yanıtlamadı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance Rus kullanıcılar için yeni kısıtlamalar getirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!