ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in kısa vadeli EMA’larının üzerinde bir pozisyon kazanmasıyla analiz yapıldığında ApeCoin ve Fantom, 4 saatlik RSI’larında hafif bir yükseliş eğilimi gösterdi. Benzer şekilde, MANA sıkı-nötr bir aşamaya girerken düşen takozundan çıktı. Ancak bu kriptoların genel işlem hacimleri, yazı yazılırken zayıf kalmaya devam etti.

ApeCoin (APE) Analiz

ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan 4

APE, alıcıların 10.98$’ı geri almasının ardından üstel bir artış yaşadı. Bu canlanma, alt’a son üç gün içinde 16.7 $’a doğru yaklaşık %60’lık bir kazanç getirdi. Bu alım aşaması, 4 saatlik grafikte yükselen bir kamaya (beyaz) işaret etti.

Fiyat, Bollinger Bantları (BB) üzerindeki ‘pahalı’ bölgeye yaklaşırken,  satıcılar hızla 14 $ seviyesinde desenli bir kırılma başlattı. Satın alma baskısı hafiflerken, APE, BB’sine daha fazla yansıyabilecek düşük oynaklık aşamasına girebilir.

Basın zamanında, APE 15.04 dolardan işlem gördü. Göreceli Güç Endeksi, aşırı alım bölgesinden beklenen bir geri dönüşün ardından değer kaybetti. Buradan devam eden geri çekilmeler, 50-55 aralığına yakın bir destek aralığı bulabilir. Öte yandan,  OBV  daha yüksek dipler yapmayı başardı. Bu nedenle, acil desteğinden herhangi bir canlanma, fiyatla yükseliş ayrışmasını doğrulayabilir.

Decentraland (MANA) Analiz

AnalizApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan 5

10 haftayı aşkın bir süredir MANA, bir trend çizgisi desteği (artık direnç) (beyaz, kesikli) olarak işaretlenirken 4 saatlik diplerinde kademeli bir büyüme gördü. Ancak ayılar, zirveleri sürekli olarak kritik fiyat noktalarının altına itmeye devam ettikleri için yükseliş anlatısına katılmadılar.

Trend çizgisi desteğini kaybettikten sonra MANA, 4 grafiğinde düşen bir takoz (beyaz) ile alçaldı. Beklenen bir kırılmanın ardından, fiyat 20/50 EMA civarında gezindi ve önümüzdeki günlerde yüksek bir oynaklık aşamasını davet etti.

Basın zamanında, MANA son 24 saatte %2,92 düşüşle 2,13$’dan işlem görüyordu. Alt’ın RSI’si , 43-47 aralığında dinlenirken orta çizginin üzerinde kalamadı. CMF, artan bir satın alma gücü öngördü, ancak momentumdaki bir değişikliği doğrulamak için henüz sıfır noktasının üzerinde bir kapanış gerçekleşmedi. Bu arada,  ADX  sürekli olarak MANA için zayıf bir yön eğilimi gösterdi.

Fantom (FTM) Analiz

AnalizApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan 6

FTM 1,6 dolardan düştüğünden, boğalar nihayet tabanlarını 1,03-1,06 dolar aralığında buldu. Dijital para birimi, değerinin yaklaşık %37.05’ini (2 Nisan’dan itibaren) kaybetti ve 18 Nisan’da aylık en düşük seviyesine ulaştı. 

Daha geniş toparlanmanın ardından, alt değer sadece son üç günde %11’in üzerinde arttı. Mevcut ralliyi sürdürmek için Kontrol Noktasının  üzerinde bir kapanış  zorunlu olacaktır. 

Basın zamanında, FTM 1.19 dolardan işlem görüyordu. RSI orta çizginin üzerinde rahat bir kapanış buldu ve yükseliş duruşu sergiledi. Ancak güneye giden Hacim Osilatörü, mevcut boğa koşusunda zayıf hacimleri gösterdi. Böylece son kazanımları oldukça kırılgan hale getiriyor.

ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan
DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek!
PancakeSwap, WAVES, IOTA Fiyat Analizi: 20 Nisan
Ethereum Balinaları Neden SHIB Satın Almaya Başladı? 
AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin, MANA, Fantom Fiyat Analizi: 21 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!