Coinbase yeni NFT platformunun beta olarak başlatıldığını duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Coinbase’in NFT pazar yeri, şirketin site için bekleme listesi oluşturmayı planladığını duyurmasından altı ay sonra beta sürümüne başladı.

Kripto para borsası Coinbase’in NFT pazar yeri, şirketin site için bekleme listesi oluşturmayı planladığını duyurmasından altı ay sonra beta sürümüne başladı.

Borsa, çarşamba günü yayımlanan blog gönderisinde Coinbase NFT beta sürümünü test edeceklerin çevrimiçi profil oluşturabileceğini ve NFT alıp satabileceğini açıkladı. Coinbase Ürün ve Ekosistem Başkan Yardımcısı Sanchan Saxena, salı günü gerçekleştirilen basın toplantısında pazar yerinin tasarımının sosyal medya platformu ve OpenSea gibi NFT platformlarının kesişimi olduğunun ipuçlarını verdi.

Saxena, platformun kullanıcılar ve içerik üreticileri arasında etkileşim olanakları sunacağını açıkladı. Diğer birçok sosyal medya platformu gibi Coinbase NFT de kullanıcıların içerik üreticileri ve diğer kullanıcıların profillerini takip etmesine, sanat eserlerine yorum yapmasına ve etkileşim ve satın alınanlara dayalı olarak yeni NFT’ler keşfetmeleri için kişiselleştirilmiş akışı takip etmelerine olanak sağlayacak.

Coinbase’den Sanchan Saxena yeni NFT pazar yeri hakkında konuşuyor.

Pazar yeri henüz beta aşamasında olsa da, Coinbase sınırlı süre boyunca işlem ücreti alınmayacağını ve borsanın 0x Labs ile iş birliği yaparak Ether işlemlerine ödenen gas ücretini azaltmaya çalıştığını duyurdu. Kullanıcılar kendi cüzdanları veya Coinbase Wallet arasında tercih yapabilecek.

Wen Coinbase NFT? Soon.

We recently met with 100+ creators and we’re continuing to build the product based on community feedback. We appreciate your patience and can’t wait to show you what we’re cooking up.

-Coinbase NFT

— Coinbase NFT (@Coinbase_NFT) March 14, 2022

Coinbase NFT’nin bekleme listesinde çeviri yayın saati itibrıyla 8,4 milyondan fazla kişi bulunuyor. Borsa, geçtiğimiz çeyrekte 547 milyar dolar işlem hacmi kaydettiğini ve 89 milyondan fazla doğrulanmış kullanıcısı bulunduğunu açıklamıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase yeni NFT platformunun beta olarak başlatıldığını duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!