Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde daha geniş piyasa, basın zamanında küresel piyasa değerinde 24 saatlik yaklaşık %4’lük bir düşüş yaşarken, Terra, Litecoin ve STEPN’in 4 saatlik RSI’si düşüş tarafına doğru yöneldi. Bu gerileme, bu alternatifler için yüksek hacimlerde meydana geldiğinden, alıcıların mevcut satışları durdurmak için bir an önce zemin bulmaları gerekiyordu.

Terra (LUNA) Analiz

Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan 4

Satıcılar, Şubat ayının daha iyi bir kısmı için uzun vadeli %61.8 Fibonacci desteğini test ettikten sonra, boğalar nihayet bir toparlanma aşamasını hızlandırdı. Sonuç olarak, LUNA önümüzdeki birkaç gün içinde 119 $ seviyesinde bir engelle karşılaşmadan önce %150’nin üzerinde bir büyüme kaydetti.

Son 13 gün içinde, boğalar %38.2 destek seviyesini korurken, alt bazı önemli fiyat noktalarında delindi.

Basın zamanında, LUNA 24 saatlik %5,89 kayıptan sonra 76,76 dolardan işlem görüyordu. Satıcılar kısa vadeli trendin sorumluluğunu üstlenirken RSI  aşırı satım işaretinin yakınında gezindi. Ayrıca, fiyat ile yükseliş eğilimi nedeniyle, köşede bir canlanma gizleniyor olabilir. Bununla birlikte, -DI hala kuzeye baktığından, kısa vadede düşüş hareketlerini haklı çıkaracaktır.

Litecoin (LTC) Analiz

AnalizTerra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan 5

Önceki rallisinde, 101 dolarlık destek güçlü bir geri dönüşü destekledi. Bunu yayınlayın, LTC 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanal (beyaz) gözlemledi. Bu ralli, alt fiyatın 24 Şubat’ta 14 ayın en düşük seviyesine ulaşmasından sonra başladı.

Bu arada, boğalar iki aylık dirençte 131$ işaretine yakın bir engel buldu. Bu nedenle, bu işaretten beklenen bir geri dönüş, alt değeri 20/50/200 EMA’nın altına iten kalıplı bir bozulmaya neden oldu. 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA’nın (camgöbeği) son zamanlardaki düşüş geçişiyle birlikte, LTC muhtemelen kendisini yakın vadede sürekli bir düşüş için konumlandırdı.

Basın zamanında, LTC 106 dolardan işlem gördü. Güneye giden RSI  orta hat desteğini kaybetti ve görünür bir düşüş eğilimi sergiledi. 37 işaretinin altında bir kapanış, aşırı satım işareti yeniden testi için LTC’yi ayarlayacaktır. 

STEPN (GMT) Analiz

AnalizTerra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan 6

Binance’de listelenmesinden kısa bir süre sonra, kazan-kazan uygulaması, listelerinde yükselen kazançlar gördü ve fiyat keşfine girdi. 2,9 dolarlık bir tavana yerleşen GMT, trend çizgisi direncinin (beyaz, kesikli) kanıtladığı gibi, zirvelerinde kademeli bir düşüş kaydetti.

Alt, bu ayın başından bu yana 2 ila 2,6 dolarlık bir salınım aralığı sağladı. En son yükseliş döngüsü, 4 saatlik zaman diliminde birden fazla düşüş eğilimi gösteren mum çubuğunu iten yükselen bir kama (beyaz) kırılmasının ardından sona erdi.

Basın zamanında, GMT son güne göre %5,69 düşüşle 2,265 dolardan işlem görüyordu. RSI,  piyasanın daha geniş düşüş bakış açısına karşılık geldi ve dengenin altına düştü. Bununla birlikte, desteğinden herhangi bir toparlanma, gizli bir yükseliş ayrışmasını ateşleyecektir. Ayrıca CMF, sıfır noktasının üzerinde sallanırken ve yükseliş kenarını teyit ederken artan satış durumuna boyun eğmekten kaçındı.

Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan
Solana’nın ‘Çok Fazla Kırmızı Bayrağı’ Bu Yöneticinin Dikkatini Çekti!
Ethereum, 3 Bin Dolarlık Kritik Destekle Karşı Karşıya: Devasa Hareket mi Geliyor?
Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler!
Bitcoin: BTC’nin Temelleri Üzerinde ‘Spekülasyon Yapmak’ İçin Bir Durum Var mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra, Litecoin, STEPN Fiyat Analizi: 18 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!