Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, ETH ve akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) hakkındaki görüşünü güncellerken Ethereum rakibi Terra (LUNA) için keskin bir düzeltme öngörüyor.

Terra

Yeni bir strateji oturumunda, takma adlı analist Cred, LUNA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 120$’ı bastıktan sonra devasa bir boğa tuzağı basmış olabileceğini söylüyor.

“Bu yapıyı sevmiyorum. Ben sadece en yüksek kapanıştan, Aralık ayının yükseğinden bir yapı çiziyorum ve ardından haftalık [mum] onun üzerinde kapandı. Yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bir sonraki haftalık düşüş onu yuttu…

Bu, yüksek menzilli başarısız bir koparma. Bunun için normal hedefiniz düşük aralıktır… Önyargınız yalnızca yüksek aralık geri alınırsa veya fiyat düşük aralığa ulaşırsa değişir.” 

Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler! 4

Cred’e göre, LUNA 60$ civarında bir miktar destek sunabilir, ancak o, aralığın alt kısmının 40$’a yakın olduğunu vurgulayarak, mevcut 80,70$’lık fiyatından %50’nin üzerinde bir aşağı yönlü potansiyele işaret ediyor.

Ethereum

Kripto stratejisti, önümüzdeki günlerde toparlanacağını tahmin ettiği Ethereum’u da yakından izliyor. Ancak, rallinin büyük olasılıkla kısa ömürlü olacağı konusunda uyarıyor.

“Önümüzdeki hafta hem BTC hem de ETH’nin toplanacağı bir duruma düşebilirsiniz, ancak bunlar kümelenme direncine yönelik mitingler… Bu tür kurulumlardan hoşlanmıyorum.”

Ethereum Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler! 5

Avalanche

Analistin radarındaki son madeni para Avalanche. Cred, AVAX’ın 86 doların üzerinde başarısız bir kırılma sonrasında düşüş eğiliminde göründüğünü söylese de, boğalar plakaya yükselirse piyasa yapısının hala sabitlenebileceğini belirtiyor.

“Sanırım aynı mantık, 86 dolarlık bir geri ödeme alırsanız, başka bir sahtekarlık alma olasılığınız oldukça düşük ve belki de 115 dolara doğru ya da en azından yüksek 100 dolar ya da civarlarına doğru son hamleyi gerçekleştirebilirsiniz.”

Avalanche Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler! 6

Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler!
Bitcoin: BTC’nin Temelleri Üzerinde ‘Spekülasyon Yapmak’ İçin Bir Durum Var mı?
Shiba Inu, Ethereum Classic, ApeCoin Fiyat Analizi: 17 Nisan
Cardano Bir Sonraki Büyük Hareketini Hacim Düşüşü Olarak Görüyor: ADA Fiyat Analizi
Az Bilinen Ethereum Rakibi, Bitcoin ve Kripto Piyasaları Doğru Olduğunda Bir Haftada %49 Arttı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!