Robinhood CEO’su Dogecoin’in İnsanların Gelecekteki Para Birimi Olabileceğini Açıklıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, Dogecoin’in enflasyon oranını düşürebileceğini ve hatta “İnternetin ve insanların gelecekteki para birimine” dönüşebileceğini iddia etti.

Robinhood CEO’su Dogecoin’in İnsanların Gelecekteki Para Birimi Olabileceğini Açıklıyor! 2

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, ilk memecoin’in (Dogecoin) nasıl “İnternet ve insanların gelecekteki para birimi” haline gelebileceğini özetledi. DOGE’yi sonsuz arzı nedeniyle enflasyonist bir varlık olarak etiketleyen diğerlerinden farklı olarak, yönetici, enflasyon oranının zamanla düşeceğini savundu.

Dogecoin ‘Halkın Para Birimi’ Olarak Ortaya Çıkabilir mi?

Amerikan finansal hizmetler şirketi Robinhood ve popüler memecoin Dogecoin etkileşimlerine 2018’de başladı. O zamanlar ABD merkezli şirket, varlığı platformunda listeleyerek müşterilerin onunla ilgilenmesine izin verdi.

Geçen yıl DOGE’yi çevreleyen çılgınlık ve ardından gelen fiyat artışı Robinhood’a faydalı oldu. Organizasyon, memeden ilham alan tokenin 2021’in ikinci çeyreği için kripto para birimi gelirinin %62’sini oluşturduğunu açıkladı.

Son zamanlarda, Robinhood’ın CEO’su Vlad Tenev, kendisini Dogecoin’in bir savunucusu olarak resmetti. Hatta DOGE jetonunun “İnternet ve insanların gelecekteki para birimine” nasıl dönüşebileceğinin ana hatlarını bile çizdi.

Can #Doge truly be the future currency of the Internet and the people? As we added the ability to send/receive DOGE on Robinhood, I’ve been thinking about what that would take.

— VLAD (@vladtenev) April 14, 2022

Böyle bir durumu elde etmek için, blok süresi yeterince hızlı olmalı, böylece işlem bir sonraki bloğa “bir satış noktasında ödeme yapmak için gereken süreden daha kısa sürede” kaydedilebilir, diye belirtti. Öte yandan, “madencilerin çok fazla rakip zincir oluşturmaya başlaması ve aşırı miktarda enerji harcaması o kadar hızlı olmamalı” dedi.

Dogecoin’in mevcut blok süresi 1 dakikadır ve bu ona göre ideal değildir. Ancak takım bu süreyi 10 saniyeye düşürürse, DOGE’nin daha da geliştirme şansı var:

“DOGE’nin, verimi en az 10.000 kat artırmayı gerektiren Visa’dan önemli ölçüde daha iyi performans göstermesi gerekir. Neyse ki, blok boyutu sınırını artırarak bunu çözmek kolaydır.”

Tenev, birçok uzmana göre enflasyonist bir etkiye sahip olan Dogecoin’in sonsuz arzına da değindi. Bu eleştirmenlerin aksine, Robinhood’un yöneticisi memecoin’in enflasyon oranının %5’ten fazla olmadığını, yani Amerikan dolarınınkinden daha az olduğunu kaydetti. Bunun zamanla azalacağını ve %2’nin altına düşeceğini tahmin ettiğini savundu.

Robinhood Shiba Inu’yu Tanıttı

Bu haftanın başlarında şirket , ticaret platformu Shiba Inu’da başka bir memecoin listeledi. Bu girişim hakkında Robinhood Baş Aracılık Görevlisi Steve Quirk şunları söyledi:

“Robinhood’u kriptoya yatırım yapmak için en iyi yer haline getirmek için çalışırken müşterilerimize daha fazla seçenek eklemekten heyecan duyuyoruz. Önce güvenlik olan bir şirket olarak, varlıkları listeleme için değerlendirmemize yardımcı olacak katı bir çerçeveye sahibiz ve güvenli ve eğitici bir kripto platformu sağlamaya kararlıyız.”

Sözde DOGE katili SHIB’nin fiyatı, haberden birkaç dakika sonra çift haneli rakamlara çıkarak 0,000030 dolara ulaştı. SHIB, takip eden günlerde yaklaşık %13 oranında geri çekildi ve şu anda 0.000026 dolardan işlem görüyor.

Robinhood CEO’su Dogecoin’in İnsanların Gelecekteki Para Birimi Olabileceğini Açıklıyor!
Bitcoin 40K Dolarla Savaşıyor, Ripple %5 Arttı!
Terra, Solana, Shiba Inu Fiyat Analizi: 15 Nisan Cuma
Dogecoin, Bitcoin Cash, Zilliqa Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe
XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Robinhood CEO’su Dogecoin’in İnsanların Gelecekteki Para Birimi Olabileceğini Açıklıyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Robinhood CEO’su Dogecoin’in İnsanların Gelecekteki Para Birimi Olabileceğini Açıklıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!