Gate io Pazarlama Şefinden NFT Açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gate io Pazarlama Şefinden NFT açıklaması. Bazı ünlüler ve şirketler bu geleceğin finansal teknolojilerine ve platformlarına geçiş için hazırlanmaya başlarken, NFT’ler ve metaverse hakkında halkın farkındalığı son haftalarda ve aylarda istikrarlı bir şekilde arttı.

Gate.io pazarlama şefi (CMO) Marie Tatibouet, Paris Blockchain Zirvesinde Kitco News ev sahibi David Lin ile NFT‘lerin geleceğini ve genel olarak kripto para birimi sektörünün genişlemesini tartıştı. Tatibouet, özellikle çok sayıda yeni kullanıcının kripto dünyasına geçmişte olduğu gibi Bitcoin gibi daha yerleşik kripto para birimleri yerine NFT’ler aracılığıyla katıldığı gerçeği ışığında, tokenize edilmiş koleksiyonların yükselişini vurguladı:

Kripto için yeni kullanıcıların çoğu, Bitcoin veya Ethereum ile değil, ilk kez NFT’lerle dahil oluyor ve şu anda gördüğümüz şey, KYC’nin artık gerçekten bir engel olmadığı.

Gate.io’nun CMO’su, NFT’lerin piyasa değerinde Bitcoin’i geçeceğine inandığını belirten Shark Tank’ın ana yatırımcısı Kevin O’Leary’ye yanıt olarak şunları itiraf etti:

Kesinlikle. Bence %100 çünkü NFT pazarı çok farklı şeyler olabilir ve örneğin tüm sanat eserlerinin NFT’lere veya parçalanmış NFT’lere sahip olacağını ve kısa bir süre için değil, 10 yıl sonra her bir sanat eseriyle ilişkilendirileceğini düşünüyorum. Bundan neredeyse eminim.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Gate io Pazarlama Şefinden NFT Açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!