XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

XRP, yükseliş tarafına doğru momentumda düşük bir zaman dilimi kayması gördü, ancak piyasa yapısı XRP ve bazı altcoinler için düşüş eğilimini sürdürdü. Önceki gün Bitcoin fiyatındaki sıçrama, altcoin piyasasında birçok tokeni son saatlerde bazı kazançlar elde etmeye teşvik etti. Ancak, Axie Infinity ve SushiSwap hala kuzeye karşı güçlü bir dirence sahipti.

XRP Analiz

XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe 4

Daha uzun zaman dilimlerinde, noktalı beyaz çizgi, XRP’nin geçen hafta ayılara bıraktığı önemli bir seviyedir. Yazma sırasında, XRP 0,75 dolardan güçlü bir dirençle karşılaştı. 0,69 dolarlık dip seviyelerinden bir miktar toparlanma kaydetmesine rağmen, piyasa yapısı yükseliş eğiliminde değildi.

21 SMA, saatlik grafikte 55 dönemlik hareketli ortalamanın üzerinde yükseliş geçişi yaptı ve bu, son birkaç günün yukarı yönlü momentumunun bir yansımasıydı. RSI ayrıca nötr 50’nin üzerine çıktı.

Öte yandan, 0,74 ila 0,76 dolarlık alan, boğalardan gelen daha fazla ilerlemeye karşı sert bir direnç sunabilir.

Axie Infinity (AXS) Analiz

AnalizXRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe 5

AXS bir aralıkta (beyaz) işlem görüyordu ve basın zamanında yüksek aralığın hemen üzerindeydi. Ancak, bu muhtemelen bir kopuşu temsil etmiyordu. Satış veya açığa satış fırsatları yakın olabilir.

Fiyat, bazen aralığın karşı tarafına geri dönmeden önce, likidite arayışı içinde bir aralığın sınırlarını aşar. Doğrulamak için, OBV yana doğru hareket ediyordu. Gerçek bir kopuşta, OBV muhtemelen çok daha büyük bir artış görecekti.

SushiSwap (SUSHI) Analiz

AnalizXRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe 6

Geçen hafta SUSHI, azalan trend çizgisi direnci (beyaz), boğaların yenmesi için önemli bir seviyeydi. 3,62 Dolar’dan 3,07 Dolar’a olan aşağı yönlü harekete bağlı olarak, 3,41-3,5 Dolarlık alan, önceki düşüş trendinin bir kez daha devam edebileceği bir yeri temsil ediyor.

Trend çizgisi direnci, Fibonacci seviyeleri ile birlikte, boğaların üstesinden gelmek için mücadele etmesi muhtemel bir direniş birleşimidir.

Bu düşüş görünümünün aksine, RSI güçlü bir yükseliş momentumu göstermek için 65’te kaldı. CMF, her ikisi de yukarı yönlü bir hareket olduğunu gösteren önemli satın alma baskısı göstermek için +0.05’in üzerindeydi.

XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe
LUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor?
Bitcoin 40 Bin Doları Geri Aldı: Bitcoin Cash %13 Arttı!
Düşük Bir Zaman Dilimi Konsolidasyonundaki AXS, Yatırımcılar İçin Bu Anlama Gelebilir!
Cardano, Fantom, Cronos Fiyat Analizi: 13 Nisan Çarşamba

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP, Axie Infinity, SushiSwap Fiyat Analizi: 14 Nisan Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!