Japon Sosyal Medyası Line, NFT Pazaryerini Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa süre önce Japonya’nın en büyük sosyal medya uygulaması Line‘nın kendi NFT pazaryerini başlatacağını duyurmuştuk. Sosyal medya uygulaması Line “LINE NFT” adlı kendi NFT pazaryerini resmen başlattı. Söz konusu duyuru NFTigoo Twitter hesabından şu şekilde yapıldı:

Line, NFT Pazaryeri: LINE NFT

Dev mesajlaşma hizmeti Line, NFT dünyasına dahil olmak için NFT pazaryerini ülkedeki çeşitli eğlence şirketleriyle ortaklıklar kurarak başlattı. Ayrıca belirtmek gerekirse “LINE NFT” olarak adlandırılan NFT pazaryeri, şirketin tescilli ağı LINE Blockchain’i üzerinde çalışıyor.

Line ayrıca, NFT pazaryeri için Japon eğlence şirketi Yoshimoto Kogyo ile ortaklık kurdu. Eğlence evi, Yoshimoto NFT Theatre etiketi altında yeni pazaryerinde özel içerik sağlayacak. Ek olarak, klasik Japon anime dizisi Patlabor the Mobile Police’den NFT’leri ve diğer birkaç popüler karakteri içerecek.

İlginizi çekebilir: CryptoPunk NFT’si 3.2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

Kullanıcılar satın aldıkları NFT’lerini, kripto borsası BitMax ile birlikte sunulan bir ürün olan LINE BitMa cüzdanında saklayacak.

Ayrıca duyuru, LVC’nin gelecekte LINE aile hizmetleriyle ve NFT hizmetleri sunmak için diğer grup şirketleriyle işbirliği yapmayı planladığını ortaya koydu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Japon Sosyal Medyası Line, NFT Pazaryerini Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!