ZARA, Metaverse’de Lime Glam Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok marka metaverse dünyasının özelliklerinden faydalanmak için bu alandaki çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kez metaverse dünyasında yer alan isim giyim markası ZARA oldu. ZARA, hem sanal dünyanın içinde hem de dışında giyilmek üzere tasarlanan “Lime Glam” adlı yeni koleksiyonunu tanıttı.

ZARA, Lime Glam Koleksiyonu ile Metaverse’e Adım Attı

Giyim markası ZARA daha önce Gucci’nin de koleksiyonunu yayınladığı platform Zepeto ile anlaşan marka, yeni bahar koleksiyonunu metaverse’e taşımış oldu.

ZARA’nı bu metaverse adımında bir müşteri fiziksel sürümü satın alırsa, dijital sürüme de erişebilecek ve satın alma sürecini daha verimli hale getirecek. Zara web sitesinde, yeni Lime Glam serisini giyen avatarları içeren ve herhangi bir ürünü satın almak isteyenlere ilham veren özel bir bölüm de bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Meta, Horizon Worlds’deki Geliştiriciler için Satın Alımları Test Ediyor

Bu koleksiyon için Zepeto uygulaması ayrıca bir fotoğraf kabini, dijital duvarlar ve bir zemin içeriyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse İtalya merkezli dünyaca tanınan lüks moda markası Gucci de daha önce resmi bir giyim koleksiyonu yayınlamak için iki Roblox geliştiricisiyle ortaklık kurmuştu.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ZARA, Metaverse’de Lime Glam Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!