“Şimdi Satmayın” Diyen Uzman, Altın İçin Epik Tahmin Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Federal Rezerv’in bu yıl beş ile yedi kez faiz oranlarını artırması beklenirken, daha yüksek faiz oranlarının, altın ve kripto piyasasını çökertmeyeceğini söyleyen HIVE Blockchain Technologies Yönetim Kurulu Başkanı Frank Holmes, bunun nedeni olarak reel faiz oranlarının pozitif olmamasını gösteriyor.

Frank Holmes: Hızlı bir ekonomik yavaşlama olacak

Frank Holmes, Miami’deki Bitcoin 2022 Konferansı’nda artan faiz oranlarının Bitcoin ve altın fiyatları üzerindeki etkisini tartıştı. “Fed, bir seçim yılında ekonomiyi yavaşlatırken ve Başkan Biden’ın Kongre’nin kontrolünü kaybetmesinde çok dikkatli olmalı” diyen uzmana göre, artan faiz oranları artık çok hassas bir konu. Frank Holmes, şunları söylüyor:

Fed’in bunu yapabilmesinin tek yolu, gerçekten pozitif faiz oranlarına sahip olmasıydı. Aksi takdirde genel ekonomi için bir kriz olurdu. 10 ve 2 yıllık tahviller şimdi tersine çevrildi. Stres sistemde kendini göstermeye başlıyor. Ama bence zorlandığında, hızlı bir ekonomik yavaşlama olacak.

Kriptokoin.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere birçok uzman, kripto paranın Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sırasında altın gibi güvenli bir liman varlığı olarak hareket etmesini bekliyordu. Ancak kriptolar, bu jeopolitik krizin ilk günlerinde veya son birkaç ayda altının yaptığı gibi yükselmedi. Ancak, Frank Holmes aynı fikirde değil ve görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Elbette, Ethereum 2.400 dolara düştü, ancak 3.500 dolara geri döndü. Şu anda 3.500 doların altında. Savaşın başladığı 24 Şubat’taki en düşük seviyelerden, hem Ethereum hem de Bitcoin yükseldi.

“Altın ve Bitcoin’i şimdi satmayın, çok ucuz”

Frank Holmes, kripto para birimleri için bazı zorluklardan bahsediyor ve en büyük ters rüzgarın düzenlemeler olduğunu söylüyor. Uzmana göre, ABD’deki politikacılar tarafından büyük bir baskı var. Uzman, Kanada’nın, düzenleyicilerin ve politikacıların genç vergi mükelleflerini kucaklaması gerektiğini anlamak için birlikte hareket etmeyi umuyor. “Diplerden satın alın ve hodl’da kalın” diyen Frank Holmes, yatırımcılara yükselişte kalmalarını tavsiye ediyor ve şu ifadeleri kullanıyor:

Tüm bu altın böcekleri, altın CEO’larınıza hodl’da kalmaları gerektiğini söylediğinizden emin olun, çünkü serbest nakit akışları var. HIVE’da yaptığımız şey bu. Bitcoin madenciliği yapıyoruz ve onu tutuyoruz çünkü daha da yükseleceğine inanıyoruz. Eğer bir altın madencisiysem ve onu üretiyorsam, serbest nakit akışım var. Tutmalıyım. Şimdi satmayın, çok ucuz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
“Şimdi Satmayın” Diyen Uzman, Altın İçin Epik Tahmin Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!