Shiba Inu, Metaverse Projesinin Sanal Arazi Satışlarını Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatırlarsanız kısa bir süre önce Shiba Inu geliştiricilerin yeni metaverse projesini duyurduğunu paylaşmıştık. Projenin durulmasının ardından Shiba Inu ekibi, projenin detaylarına dair bir blog da yayımlamıştı. Bu kez Shiba Inu’nun Twitter hesabı Shiba Inu’nun metaverse arazi teklifi etkinliğinin başlatıldığını duyurdu.

Shiba Inu Metaverse Arazi Satışları Yayında

Shiba Inu topluluğuna adanmış bir Twitter kullanıcısı Shiba Inu Art, Shiba Inu Metaverse projesinde için yeni bir yardımcı programın ayrıntılarını da paylaştı. SHIB, arsalara resim ve logo eklemek için kullanılacak. Bu özellik, resimler her değiştirildiğinde SHIB’yi de yakacak.

İlginizi çekebilir: ZARA, Metaverse’de Lime Glam Koleksiyonunu Piyasaya Sürüyor

Shiba Inu’nu metaverse projesinin giriş aşamasında, 36.431 arsanın kilidi açılacak. Dört farklı bölgenin bölümlerini ortaya çıkaracak: Büyüme Bölgesi, Savunma Bölgesi, Teknoloji Bölgesi ve Para Birimleri Bölgesi. Toplamda, SHIB: Metaverse 100.595 arsadan oluşacak.

Daha önce arazilerin satın alınabilmesi için katılımcıların resmi web sitesinde yeni oluşturulmuş ve kullanımı kolay yerleşik bir araç aracılığıyla $LEASH veya Shiboshis NFT’lerini kilitlemeleri gerektiğini belirtmiştik. Şimdi ise Shiba Inu sanal arazi satışıyla ilgili ortaya çıkan ayrıntılara göre; teklif toplama süreci 72 saat sürecek ve Shiboshi ve LEASH kilitleyerek katılan kullanıcılara sanal gerçeklik projesindeki mevcut arsalar için teklif verme fırsatı verilecek.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu, Metaverse Projesinin Sanal Arazi Satışlarını Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!