Sega bulut teknolojisi ve NFT‘leri entegre etmeyi planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya merkezli oyun devi Sega, yeni “Super Game” projesi kapsamında farklı oyunları birbiriyle bağlamak için bulut teknolojisi ve NFT’leri entegre etmeyi planlıyor.

Yeni haber, oyun topluluğun kriptoya şüpheyle yaklaşan kısmından öngörülebilir bir tepki aldı ve birçok kişi, sosyal medyada şirkete ateş püskürttü.

Super Game girişiminin önümüzdeki beş yıl içinde başlatılması ve platformlar arası geniş yelpazede Triple-A (AAA) oyun geliştirilmesi bekleniyor. Şirket, iddiaya göre projeye 800 milyon dolar yatırım yapacak.

NFT ve bulut desteği planları, Sega Japonya’nın işe alım sayfasındaki bir röportaj sırasında yapıldı. Oyun haber ajansı Video Games Chronicle da geçtiğimiz günlerde röportajın İngilizce çevirisini paylaştı.

Sega üreticisi Masayoshi Kikuchi, oyun sektörünün sosyal medya gibi yeni kültür ve teknoloji biçimlerine “yayılma geçmişi” olduğunu, bu nedenle bulut ve NFT teknolojilerine geçişin de kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Bazı Sega hayranları ise projeye duydukları öfkeyi sosyal medya üzerinden dile getirdi. “NotEdgyYet” adlı kullanıcı “Sega sakın bunu yapayım deme, şu an iyi gidiyorsunuz, bunu bozmayın,” diye belirtirken, “matthewhenzel” adlı kullanıcısı ise “Bunu daha önce de söyledim ve hala arkasındayım.. NFT = HAYIR İSTEMEZ! Bana göre değil,” diye açıkladı.

Projeyi savunanlar ve alınıp satılabilecek ve oyunlar arası taşınabilecek dijital varlık fikrinin “havalı” olduğunu düşünenler de yok değil. “Bouldurr” adlı Reddit kullanıcısı şöyle açıkladı:

“NFT bir teknoloji. Yapısal olarak iyi veya kötü değil. Asıl kaygı, oyunlarda zaten bulunan açgözlü mikro işlemlerden geliyor. İnsanların NFT oyunu fikrinden hoşlanmaması anlaşılabilir.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sega bulut teknolojisi ve NFT‘leri entegre etmeyi planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!