PolySign Dijital Varlık Fonu Yöneticisi MG Stover’ı Satın Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlıkların korunması ve saklanması ve dijital varlıkları iyileştirme noktasında sunduğu altyapı çözümleriyle tanınan PolySign önemli bir satın alım gerçekleştirdi.

Kurumsal yatırımcılar için sunmuş olduğu dijital varlıkların altyapısının kalitesini ve genişliğini iyileştirmek için çalışmalar yürüten PolySign bugün en iyi kripto para birimi ve dijital varlık fonu yönetim şirketi olarak nitelendirilen MG Stover’ı satın aldığını duyurdu.

PolySign, 40 Milyar Dolarlık Varlığı Yöneten MG Stover’ı Aldı

Rakiplerinin açık ara farkla önünde olan MG Stolver 40 milyar doların üstünde bir değerlemesi olan kripto para ve dijital varlıkları müşterileri için yönetiyor.

İlginizi çekebilir: Binance, Fransa Finansal Piyasalar Kurumu Çalışanını İşe Aldı

Satın alım sonrasında açıklama yapan PolySign CEO’su Jack McDonald, “MG Stover, dijital varlıklara sahip olan yatırımcıların başarılı yönetim ortağıdır. MG Stover’ın kurucusu ve CEO’su olan MattStover sektörde pek çok kişi tarafından vizyoner olarak kabul ediliyor ve PolySign olarak onun uzmanlığından yararlanacağımız için büyük heyecan duyuyoruz.” dedi.

McDonald açıklamasında ayrıca “MG Stover organizasyonunun tamamını PolySign’adavet etmekten gurur duyuyorum” diyerek şirketin artık PolySign bünyesinde çalışmalarına devam edeceğini de açıklamış oldu.

2022 yılının ikinci çeyreğinde MG Stover satın alımını tamamlamak isteyen PolySign bu satın alımla birlikte kendi dijital varlıklarını MG Stover’a entegre edecek. Müşterilerine yeni çözümler sunabilmek adına gerçekleştirilen bu satın alımla PolySign sektördeki yerini sağlamlaştırdı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PolySign Dijital Varlık Fonu Yöneticisi MG Stover’ı Satın Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!