Pantera Capital, Pantera Blockchain Fund’u 1.3 Milyar Dolarla Tamamlamayı Planlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı yatırım firması Pantera Capital, Pantera Blockchain Fund adındaki ilk blockchain fonunu 3-4 hafta içerisinde tamamlamayı planlıyor.

Yönetimi altında 6 milyar dolarlık fon bulunduran Pantera Capital, geçtiğimiz yıl mayıs ayında yeni çıkmış projelere, web3 firmalarına ve güçlü likiditeye sahip token’lara yatırım yapmak amacıyla 600 milyon dolarlık sermaye artırmayı planladıklarını duyurmuştu.

O zamandan beri 1.3 milyar dolardan fazla sermaye artırdıklarını belirten şirket, Pantera Blockchain Fund’u 3-4 hafta içerisinde tamamlayacaklarını belirtti.

Mayıs ayının başlarında fonu kapatacaklarını söyleyen Pantera Capital CEO’su Dan Morehead:

Blockchain fonunu tamamlıyoruz. Sanırım önümüzdeki üç yada dört hafta içerisinde yaklaşık 1.3 milyar dolar olacak.

açıklamalarında bulundu.

2024 yılında daha büyük ve daha uzun yatırım dönemi olacak bir fon ile geri döneceklerini belirten CEO, Pantera Select Fund adındaki başka bir fonu 200 milyon dolarlık sermaye ile kapatacaklarını belirtti. Ayrıca Morehead, Pantera Select Fund’u ile halihazırda faaliyet gösteren şirketleri desteklemek için kullanacaklarını açıkladı.

Morehead, bu fon ile önümüzdeki 18 ay içerisinde yaklaşık 10 şirkete yatırım yapacaklarını belirti ve girişim projeleri yerine daha gelişmiş şirketlere odaklanacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Pantera Capital, Pantera Blockchain Fund’u 1.3 Milyar Dolarla Tamamlamayı Planlıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!