Nexo, Mastercard ve DiPocket ile Ortaklık Kuruyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörünün hızla gelişme kaydetmesi ile beraber bu alan ile ilgili yapılan ortaklılıkların sayısında artış söz konusu. Hemen hemen her gün birçok farklı alandan şirket kripto odaklı ortaklıklar kuruyor. Bu kez dijital varlık yöneticisi Nexo, kullanıcıların dijital varlıklarını satmak zorunda kalmadan harcama yapmalarını sağlayan kripto destekli bir ödeme kartı için ödeme devi Mastercard ve DiPocket ile ortaklık kurdu.

Nexo, Mastercard ve DiPocket ile İlk Kripto Kartını Piyasaya Sürüyor

Dijital varlık yöneticisi Nexo, kripto destekli bir ödeme kartı için ödeme devi Mastercard ve DiPocket ile ortaklık kurdu. Söz konusu duyuru Nexo’nun resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Nexo Card olarak adlandırılan kart, kullanıcılara kripto destekli bir kredi limiti sunarak, kart sahiplerinin kripto paralarını satmak yerine teminat olarak kullanmalarını sağlıyor. Kartı piyasaya sürmek için Nexo, Avrupa pazarları için Nexo’nun kart düzenleyicisi olarak görev yapacak DiPocket ile işbirliği yaptı. 

İlginizi çekebilir: Grayscale, Bitcoin ETF’sine İzin Vermezse SEC’e Dava Açmakta Kararlı

Nexo’nun kurucu ortağı ve yönetici ortağı Antoni Trenchev, Nexo Card’ın piyasaya sürülmesini “Büyük bir dönüm noktası” olarak nitelendirdi. Ayrıca Mastercard ve DiPocket ile ortaklığın “mevcut kartlar arasındaki muazzam sinerjinin en son kanıtı” olduğunu ekledi. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nexo, Mastercard ve DiPocket ile Ortaklık Kuruyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!