Litecoin, Algorand, ApeCoin Fiyat Analizi: 13 Mart Çarşamba

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası, geçen haftaki güçlü düşüşün ardından önceki gün fiyat çizelgelerinde bir miktar rahatlama gördü. Litecoin, 102 dolardan küçük bir sıçrama gördü. ve Algorand da bir sıçrama gördü. Son birkaç gün içinde sadece ApeCoin gerçek talep gördü.

Litecoin (LTC) Analiz

Litecoin, Algorand, ApeCoin Fiyat Analizi: 13 Mart Çarşamba 4

Saatlik zaman dilimindeki RSI nötr 50’nin altında olduğu için Litecoin grafiklerde düşüş görünümüne sahip. Ayrıca, 107-108 $ alanı yakın vadede düşüş kırıcıydı, çünkü fiyat bu seviyelere yükselip daha önce likidite toplamak için yükselebilirdi.

Hacim Profili Görünür Aralık aracı, fiyatın geçen ayın Değer Alanı Düşüklerinin altına düştüğünü gösterdi. Bu nedenle, yükseliş momentumunun başlaması için LTC’nin 112 doların üzerine çıkması gerekecek.

Algorand (ALGO) Analiz

analizLitecoin, Algorand, ApeCoin Fiyat Analizi: 13 Mart Çarşamba 5

Algorand da geçen hafta düşüş trendindeydi. Bununla birlikte, Müthiş Osilatör bir miktar yükseliş momentumu gösterdi ve ALGO ayrıca 0,681 ile bir önceki düşük seviyenin üzerinde 0,705 $ ile daha yüksek bir dip oluşturduktan sonra 0,74 $’ı geçmeye çalışıyordu.

OBV önceki gün hafifçe yükseldi ancak henüz güçlü bir alım göstermedi. Ayrıca fiyat, Mart ayının ikinci yarısında ALGO’nun 0,673 $’dan 0,988 $’a hareketinin %78,6’lık geri çekilme seviyesinin altındaydı. Bu nedenle, 0,74-0,78 dolar alanının fiyat hareketine sert bir direnç göstermesi beklenebilir.

ApeCoin (APE) Analiz

analizLitecoin, Algorand, ApeCoin Fiyat Analizi: 13 Mart Çarşamba 6

APE, fiyat grafiklerine bakışını değiştirmiş görünen bu üç altcoinden sadece biriydi. OBV Mart sonundan beri düşüş eğilimi gösteriyor, ancak son iki gün içinde bu değişti.

OBV hızla yükseldi, bu da piyasada alım hacminin görüldüğü anlamına geliyordu. Bu yükseliş ivmesinden hemen önce fiyat, destek seviyesinin birkaç gün üzerinde 10.69$’da konsolide oldu. RSI da son birkaç gün içinde nötr 50’nin üzerinde ve 71’lik bir okuma ile güçlü bir yukarı yönlü momentum gösterdi.

Önümüzdeki birkaç saat içinde 12,5 dolarlık alanı arzdan talebe çevirmek bir satın alma fırsatı sunabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Litecoin, Algorand, ApeCoin Fiyat Analizi: 13 Mart Çarşamba
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!