Binance, Fransa Finansal Piyasalar Kurumu Çalışanını İşe Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, büyümeye devam ediyor. İşe alımlara devam eden Binance Fransa Finansal Piyasalar Kurumu’nda Genel Danışman Yardımcısı pozisyonunda görev alan Stéphanie Cabossioras’ı şirkete dahil etti.

Stéphanie Cabossioras LinkedIn profiline göre; Mart ayına kadar Fransa’nın Autoritédes Marchés Financiers (AMF) yani Finansal Piyasalar Kurumu’nda genel danışman yardımcısı olarak görev alıyordu. BTCHaber olarak medya sponsoru olduğumuz Paris Blockchain Week Summit’te bulunan Cabossioras, Binance konuşmacısı olarak listelendi ve “suçları engellemek için blok zincirinden yararlanma” konulu bir konuşma yaptı.

İlginizi çekebilir: MetaMask, Kripto Saklama Kuruluşları ile Ortaklık Kurdu
Binance İşe Alımı Henüz Doğrulamadı

Konu hakkında henüz açıklama yapmazken, bu muhtemel işe alım Binance gibi şirketlerin kalifiyeli çalışan bulma kısmında yürüttüğü etkili operasyonları bir kez daha gözler önüne serdi.

Binance geçtiğimiz hafta İngiltere’nin Financial Conduct Authority kurumunda çalışan Steven McWhirter’ı yönetici olarak işe almıştı. Son olarak Binance CEO’su ChangpengZhao, Fransa’da 108 milyon dolarlık yatırım yaptığını açıklamış ve bu yatırımla Binance’in “Avrupa’da sektörün lideri olması için konumunu pekiştirdiğini” söylemişti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance, Fransa Finansal Piyasalar Kurumu Çalışanını İşe Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!