James K. Filan: Son Mahkeme Kararı, Ripple için Çok Büyük Bir Kazanç

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği üzere Ripple ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında uzun süredir bir dava söz konusu. Söz konusu bu dava çerçevesinde her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kez ABD Sulh Hakimi Sarah Netburn, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kasıtlı süreç ayrıcalığı (DPP) kararının yeniden gözden geçirilmesi yönündeki hareketini reddetti.

Eski federal savcı James K. Filan da yaptığı paylaşımda son mahkeme kararının Ripple için “çok büyük bir kazanç” olduğunu iddia etti.

Ripple Son Mahkeme Kararında SEC’e Karşı Kazanç Elde Etti

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) belgelerin, onları saklamaya devam etmek için DPP tarafından korunduğunu savundu. Ancak yargıç, teşkilat personelinin kişisel görüşlerinin imtiyaz tarafından korunmadığını belirtti. Ayrıca mahkeme, e-postaların “ne ön karara dayalı ne de müzakereye dayalı” olduğunu tanımladı. Ripple daha sonra bu karara itiraz etmek için yeniden değerlendirme ve açıklama talebinde bulundu.

İlginizi çekebilir: Kripto Para Neden Düşüşte? Kripto Para Ne Zaman Yükselir?

En son kararda hakim, SEC’in kendisini konuşmadan uzaklaştırdığı gerçeğini “en aza indirmeye” çalıştığını söylüyor.

SEC’in kripto para düzenlemeleriyle ilgili müzakereleri ayrı ayrı ve konuşmaya paralel olarak gerçekleşti. Yargıç, davacının bu paralel tartışmaları içeren e-postaları, yalnızca onlardan bahseden e-postalar ve düzenlemelerle birleştirdiğini iddia ediyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
James K. Filan: Son Mahkeme Kararı, Ripple için Çok Büyük Bir Kazanç
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!