Bitcoin ve LUNA İçin Bu Seviyeler Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsabetli Bitcoin tahminleriyle bilinen bir kripto analisti, BTC fiyatı 40 bin doları kaybederken LUNA’nın büyük bir düzeltme yapacağını söylüyor.

Kripto analisti, Terra (LUNA) için büyük bir düzeltme öngörüyor

Kriptokoin.com olarak hazırladığımız makalemizden görebileceğiniz üzere, 2018 ayı piyasası sırasında Bitcoin (BTC) dibini doğru tahmin eden bir kripto analisti, merkezi olmayan finans ödeme ağı Terra (LUNA) için derin bir düzeltme öngörüyor. Smart Contracter lakaplı kripto analisti, 207.000 Twitter takipçisine LUNA’nın beş dalgalı rallisini tamamladığını ve şimdi tam bir düşüş eğilimine doğru ilerlediğini söylüyor:

Bence LUNA sonunda uzun vadeli bir zirve yaptı. C tepeyi teyit etmek için bir düşüş eğilimi ile haftalık beş dalgalı yükseliş. Bu bence en az %50 ya da daha fazla düşecek.

Smart Contracter, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini kullanıyor. Teoriye göre, bir varlık, büyük bir eğilim tersine çevrilmeden önce beş dalgalı bir döngüden geçer. Analistin grafiğine bakıldığında, LUNA 25 dolara yöneliyor ve mevcut fiyatı olan 83.05 dolardan yaklaşık %70’lik bir aşağı yönlü potansiyeli temsil ediyor.

Bitcoin (BTC) bu seviyelere yöneliyor

Kripto analisti, alt zaman diliminde beş dalgalı bir düzeltmenin ortasında olduğunu söylediği Bitcoin’e de göz atıyor:

BTC şu anda dört saatlik grafik üzerinde itici bir beş dalgalı düşüş sürecinde, bu nedenle önümüzdeki günlerde 45 bin dolara kadar güzel bir rahatlama sıçraması, ardından daha da aşağı yönlü olmasını bekliyor. 37-38 bin dolar yeni kilit destek.

Bu arada, son birkaç gündür borsalara giren ve çıkan bir Bitcoin miktarı artış gösterse de, Glassnode’un haftalık verileri, genel olarak, lider kripto para biriminin cüzdanlarda kaybolduğunu ortaya koydu. 11 Nisan verileri, geçen hafta 6 milyar dolardan fazla borsaya giriş ve çıkış yapmasına rağmen net çıkışların yaklaşık 229,9 milyon dolar olduğunu gösterdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin ve LUNA İçin Bu Seviyeler Geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!