UniLend (UFT) Nedir, Ne İşe Yarar ve UFT Ne Zaman Çıktı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UniLend (UFT) geniş kapsamlı bir merkezsiz finans (DeFi) protokolü olarak tanımlanabilir. UniLend’in para piyasalarıyla spot işlemleri akıllı sözleşmeleri kullanarak bir araya getirmesi hedefleniyor. Bu sayede kripto para ekosistemine katkıda bulunulacak. Merkezsiz finansa (DeFi) alanında sunulan sayısız avantaj arasında dikkatleri üzerinde toplamayı başaran UniLend kullanıcılarına çeşitli imkanlar sunuyor. Bu içerik boyunca bu imkanları ve UniLend platformunun nasıl çalıştığını, UFT token’leri inceleyip açıklamaya çalışıyor olacağız.

UniLend (UFT) oldukça geniş kapsamlı ve kullanıcılara hizmet vermek için herhangi bir aracı kuruluşa ekosisteminde yer vermeyen yenilikçi bir blockchain platformudur. DeFi sektöründe yer alan UniLend projesi çok sayıda dijital varlığı platformunda destekliyor. DeFi protokollerinin geneline bakıldığında platformlarında sınırlı sayıda dijital varlığa yer verdikleri söylenebilir. UniLend platformundaki kullanıcılar desteklenen blockchain ağlarındaki herhangi bir varlıkla işlem yapabilecek. İçeriğin hazırlandığı anda UniLend tarafından desteklenen blockchain ağları Ethereum ve Polygon’dan oluşuyor. Bu ağlarda yer alan tüm uygulamaların ve token’lerin sunduğu işlevsellikten UniLend kullanıcılarının faydalanması mümkün hale getirilmiş. Buna göre UniLend kullanıcıları merkezsiz platformlarda sağlanan alım satım işlemlerinden, kredi alma ya da verme işlemlerinden ve sektördeki en etkili kredi hizmetlerinden faydalanabiliyor.

UniLend platformu kripto paralara ek olarak çeşitli sentetik token’lere de platformunda ev sahipliği yapıyor. Bilindiği üzere dünyada yer alan varlıklar tokenleştirilerek sentetik değerlere dönüştürülüyor. Böylece blockchain teknolojisinin sunduğu avantajlardan faydalanmak herkes için mümkün ya da daha kolay hale getiriliyor. İşte UniLend platformu da bu tür varlıklara ekosisteminde yer vermiş. Plaformda yer alan varlıklar bununla sınırlı değil. UniLend çeşitli türev ürünlerinde alınıp satılmasına platformunda imkan sağlıyor. Platformun sahip olduğu kapsamlı DeFi işlevselliği, aracısız listeleme mekanizması ve büyük blockchain projeleriyle sağlanan ortaklıklar sayesinde sektörün daha önce sahip olmadığı bir etkililikle işlem göstereceğinin altı çiziliyor. Buna göre DeFi sektörünün desteklenerek kullanıcılarına daha nitelikli ve kaliteli hizmetler sunması da UniLend projesinin hedefleri arasında yer alıyor.Bu sayede kripto para ekosisteminin de daha gelişmiş bir yer haline gelmesi ve kullanıcılarına daha iyi olanaklar verebilmesi mümkün hale getirilecek.

UFT

UniLend (UFT) ne zaman çıktı?

UniLend (UFT) platformunun 2020 yılında faaliyetlerine başladığı ifade ediliyor. Bu platform her biri sektöründe deneyim sahibi üyelerden oluşan iyi bir ekip tarafından tasarlandı. UniLend projesi Chandresh Ahawar tarafından kuruldu. Bu ismin halen projeye CEO’luk yaptığını görüyoruz. Kullanıcılara sunduğu hizmetleri bağımsız bir denetleme kuruluşuna düzenli olarak kontrol ettiren UniLend platformu kullanıcılarının en iyi niteliklerde hizmet aldığından ve bunu güvenli bir yolla gerçekleştirdiğinden emin olmak istiyor. Platformun web sayfasında projenin tarihi boyunca neler yaşadığına yönelik ya da hangi ülkeden çıkan bir oluşum olduğuna yönelik verilere yer verilmemiş. Nispeten yeni çıkmış bir proje olduğu düşünülürse bu durum normal karşılanabilir. Öte yandan ekipte yer alan isimlere ve bu kişileri tanıtıcı bilgilere de webayfasında yer verildiğini görüyoruz. Açık kaynak kodlu platform geliştiriciler tarafından da istek doğrultusunda kullanılabiliyor.

UniLend (UFT) Fiyatı Nedir?

UniLend platformunun kripto parası UFT token’lerin fiyatına yönelik güncel verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. UFT token’lerin white paper (tanıtıcı evrak) dosyasında yer alan verilere göre piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edileceği görülüyor. Bu miktarın şimdilik yalnızca %31’i dolaşıma kazandırılmış. Bu da henüz piyasaya sürülmeyen yaklaşık 70 milyon UFT token’in bulunduğu anlamına geliyor. Piyasadaki birçok kripto paraya göre henüz işlemlerine başladığı ifade edilen UFT token’lerin şimdiden çok sayıda alım satım platformunda yerini alarak kullanıcılarıyla buluştuğu söylenebilir.

İlginizi çekebilir: Enigma (ENG) Coin Nedir?
UniLend Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 UniLend Coin 5,44 TL TL’den işlem görüyor. UniLend Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. UniLend Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

UniLend Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 UniLend Coin dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Ekim ayı itibariyle UniLend Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu yaklaşık 3,8 dolarla kaydetti. Bununla birlikte UniLend coin yılın en düşük seviyesini ise 0,13 dolarla belirledi.

Unilend

UniLend (UFT) Nasıl Çalışmaktadır?

DeFi alanını ERC-20 token’lere açmayı hedefleyen UniLend kullanıcılarına finansal hizmetler veriyor. Projenin isminden de anlaşılacağı üzere platformda kredi alma ya da verme hizmetleri sunuluyor. Ekosistemde yer alan kredi havuzundan dileyen kullanıcıların faydalanması hedefleniyor. Ekosistemde gerçekleşen işlemlerde UFT token’ler kullanılıyor. Bunun anında UniLend ağının çok sayıda kripto varlığa ya da sentetik token’lere ev sahipliği yaparak kullanıcılarına alım satım hizmeti de verdiği biliniyor.

UniLend (UFT) Nasıl Satın Alınır?

UniLend ekosisteminde kullanılan UFT token’leri çok sayıda kripto para alım satım platformu üzerinden satın alabilirsiniz. Bu platformlara arasında Binance başta olmak üzere Gate.io, Uniswap, WazirX ya da SushiSwap gibi isimler yer alıyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance sayıları yüz binleri aşan kullanıcılarına hizmet ediyor. Kullanıcılarının kripto para satın alma talebine yanıt vermek adına yeni projeleri listelerine ekleyen Binance çok sayıda işlem çiftine de olanak vermiş. Binance borsasının UFT token’ler için oluşturduğu işlem çiftleri BUSD ve ETH den oluşuyor. Buna göre kullanıcılar bu iki kripto paradan birisini kullanarak Binance borsası üzerinden kolay bir şekilde UFT token sahibi olabilir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
UniLend (UFT) Nedir, Ne İşe Yarar ve UFT Ne Zaman Çıktı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!