TON Foundation, Toncoin için Ekosistem Fonunu Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TON Foundation, Toncoin için ekosistem fonunu başlattı. Huobi, Kucoin ve diğer firmaların da söz konusu olan bu fona destek verdi. Toncoin, Huobi ve Kucoin gibi isimlerinin de desteği ile 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlattı. 

Huobi ve Kucoin Toncoin’e İkinci Bir Şans Veriyor

TON Foundation, Toncoin üzerine inşa edilen projeleri desteklemek için Huobi ve Kucoin gibi yatırımcıların desteğiyle 250 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlatıldı.

İlginizi çekebilir: Ubisoft, White Star Capital’in İkinci Kripto Fonuna Yatırım Yaptı

Söz konusu bu fon için destek sağlayan diğer katılımcılar arasında; EXC Pioneer Fund, 3Commas Capital, Orbs, TON Miners ve Kilo Fund gibi isimler yer alıyor. Fon, TON Blockchain‘i üzerine inşa edilen geliştiricileri desteklemek için kullanılacak. 

TONcoin Fonunun Yönetici Ortağı Benjamin Rameau fon ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

The Open Network, Blockchain teknolojisinin benimsenmesi için muazzam fırsatlar sunuyor. TON, topluluk tarafından yönetilen uygulamalar ve Telegram entegrasyonları milyonlarca kullanıcının çok rahat erişebildiği ilk Blockchain olabilir. Ayrıca ekosistem fonu sayesinde, TON üzerine inşa edilen merkeziyetsiz borsalar, NFT projeleri ve dApp’leri destekleyebileceğiz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TON Foundation, Toncoin için Ekosistem Fonunu Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!