Helveteq, SIX Swiss Exchange’de Kripto ETP’lerini Başlatıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinin benimsenmesi ile beraber borsada işlem gören fonlara olan talepte artmış durumda. Bu kez SIX Swiss Exchange, Helveteq‘in iki yeni kripto borsasında işlem gören ürünü (ETP), Bitcoin (Bitcoin Zero/BTCO2) ve Ethereum (Ether Zero/ETH2O) listelediğini doğruladı. En son listeleme ile Helveteq, bu yıl içerisinde SIX’e katılan üçüncü yeni kripto ETP düzenleyicisi oldu.

Helveteq, SIX Swiss Exchange’de Kripto ETP’lerini Listeledi

İsviçre merkezli yatırım şirketi Helveteq, bugün SIX Swiss Exchange’de Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) üzerinde iki yeni kripto ETP’si başlatıyor. Öncelikle detaylandırmak gerekirse Helveteq, iki ETP’yi Zürih Üniversitesi Bankacılık ve Finans Enstitüsü’nün İsviçre FinTech Yenilik Laboratuvarı ile birlikte geliştirdi. 

İlginizi çekebilir: Binance, Abu Dabi’de Broker-Bayi Olmak için Onay Aldı

Söz konusu olan kripto ürünleri, Helveteq tarafından üniversite ile işbirliği içinde başlatılan “Kripto karbon nötr hale geliyor” girişiminin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Helveteq CEO’su Dr. Christian Katz kripto ETP‘leri hakkında şunları söyledi:

İsviçreli bir ihraççı tarafından yatırımcılara ilk karbon nötr kripto ETP’lerini sunmanın zamanı geldi. Çevre ve blockchain ekonomisi arasındaki bağlantının farkındalığı hızla artıyor ve hepimiz sürdürülebilir çözümler bulmak için birlikte çalışmalıyız. Bu nedenle Helveteq, Zero ETP ailemizin karbon ayak izini telafi ettiğimiz bu alandaki araştırmalar için Zürih Üniversitesi’ne sponsorluk yapıyor ve işbirliği yapıyor.”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Helveteq, SIX Swiss Exchange’de Kripto ETP’lerini Başlatıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!