Paramın Yüzde 60’ını Bu Kripto Paraya Park Ettim!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllar içinde servetini artıran Meksika’nın en zengin üçüncü adamı olan Ricardo Salinas kripto para portföyünü açıkladı. Salinas likit yatırım portföyünün yüzde 60’ının lider kripto para Bitcoin’de olduğunu ifade etti.

Ünlü milyarder: portföyümde büyük oranda Bitcoin var

Bloomberg’e göre 12,8 milyar dolarlık net servetiyle Meksika’nın en zengin üçüncü ve dünyanın en zengin 154. adamı olan Ricardo Salinas Miami Bitcoin 2022 konferansında, herhangi bir tahvil sahibi olmadığını, bunun yerine çoğunlukla Bitcoin’e yatırım yapmayı tercih ettiğini söyledi. Salinas kripto para birimine ve diğer yatırımlarına ilişkin şunları belirtiyor:

Kesinlikle hiçbir bonom yok. Likit portföyüm var – Bitcoin ve Bitcoin hisse senetlerinde yüzde 60’ım ve ardından petrol ve gaz ve altın madencileri gibi sabit varlık stoklarında yüzde 40’ım var.

Ev aletleri ve elektronik ürünleri markası Grupo Elektra’nın başkanı olan Salinas, uzun zamandır bir lider kripto para Bitcoin’e olan hayranlığıyla biliniyor. Ünlü milyarder, Ekim 2020’de Twitter’da ekonomist Saifedean Ammous’un “Bitcoin Standardı” da dahil olmak üzere bir dizi kitap önerisi yayınladı.

Lider kripto paranın benimsenmesi yaygınlaşıyor

Salinas bu kitap önerilerinden kısa bir süre sonra, Bitcoin’i portföyünde tuttuğunu itiraf etti. Akabinde Salinas, Bitcoin’e olan tutkusunu tam anlamıyla göstermeye başladı. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzerer, Salinas da MicroStrategy’den Michael Saylor ve Skybridge’den Anthony Scaramucci’nin beğenisine katılarak, Twitter biyografisini piyasa değerine göre en büyük kripto para birimini içerecek şekilde değiştirdi.

Meksika motosiklet pazarının yarısından fazlasını kontrol eden Salinas, o zamandan beri sosyal medyada Bitcoin hakkında sık sık konuşuyor. Öte yandan şu anda Miami’de Bitcoin konusunda heyecanlı olan tek Meksikalı o değil. Geçtiğimiz gün erken saatlerde, Nuevo León Eyaletini temsil eden Bitcoin yanlısı bir politikacı olan Senatör Indira Kempis, Latin Amerika’nın en büyük ikinci ekonomisinde Bitcoin’i yasal bir para birimi haline getirmeyi teklif edeceğini söyledi. Bununla birlikte duyurunun ne kadar gerçekçi olduğu açık görünmüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Paramın Yüzde 60’ını Bu Kripto Paraya Park Ettim!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!