Enjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha geniş pazardan gelen karışık sinyallerin ortasında Enjin Coin, bugün ralli yapan birkaç altcoine liderlik ederek yeşil bir mum işaretlemeyi başardı. Ancak özellikle altcoin söz konusu olduğunda, bu hafif yükselişin yatırımcıların piyasaya olan ilgisini geri çekmeye yeterli olup olmayacağı sorusu ortaya çıkıyor.

Enjin Coin’in Daha Fazla Yardımcı İhtiyacı Var

Fiyatlar düşmeye başlar başlamaz piyasada Enjin Coin satışları yükselmeye başladı. Gerçek Shiba Inu tarzındaki Enjin yatırımcıları ilerledi ve kendilerini ağ pahasına kayıplardan kurtarmak için bulabildikleri ilk fırsatı yakaladılar.

Sonuç olarak, 3 aylık süre içinde borsalardaki toplam arz 390 milyon ENJ’den 422 milyon ENJ’ye yükseldi ve toplam 58,24 milyon $ (32 milyon ENJ) oldu.

Enjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi? 6

Bununla birlikte, yatırımcılar yalnızca kendilerini kayıplardan kurtardılar, ancak zincirdeki toplam adreslerde herhangi bir sapma gözlemlenmediğinden ağdan gerçekten çıkmadılar. 

Aslında, Enjin Coin’in ay boyunca kaydettiği %41,16’lık toparlanma, özellikle bugünden itibaren %10,67’lik yardımla, yatırımcıların ilgisini geri getirmek için çok önemli olacak.

enjin coinEnjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi? 7

Olduğu gibi, varlığın riske göre düzeltilmiş getirileri dört aydan fazla bir sürenin en yüksek seviyesinde, bu da Enjin’in getiri sağlamada iyi olacağını açıkça gösteriyor. Ayrıca, bu da yeni yatırımcıların dikkatini çekmek için yeterli olacaktır.

enjin coinEnjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi? 8

Bu, altcoinin pazardaki konumunu iyileştirmesine daha fazla yardımcı olabilir. Daha geçen ay, Enjin neredeyse bir hafta boyunca negatif bölgede sıkıntı çektikten sonra piyasa değerini pozitif bölgeye taşıdı.

enjin coinEnjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi? 9

 Her ne kadar altcoin için daha büyük resim, rekabetçi altcoinlerine göre tercih edilen benimseme olasılığı olmalıdır. Ağın büyüme hızına bakarsanız, varlığın benimsenmesi endişe verici hale gelir. Kademeli düşüş sayesinde, gösterge bir yıldan fazla bir sürenin en düşük seviyesinde.

enjin coinEnjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi? 10

Bu nedenle, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali durma noktasına gelirse ve küresel ekonomi ikinci çeyreğe kadar düzelirse, kripto alanı çok fazla büyüyecek ve karşılığında Enjin gibi kripto para birimleri de artan benimsemeden fayda sağlayacak.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
4

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Enjin Coin’in %10’luk Rallisi, Daha Fazla Toparlanmaya Yardımcı Olmak İçin Gerekli Olabilecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!