Borsalar Arasında 247 Milyon XRP Transfer Edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Whale Alert’in verilerine göre, kullanıcılar, üst düzey borsaların adresleri arasında yaklaşık 250 milyon XRP transfer etti. Söz konusu borsalar arasında Binance, Bittrex, Coinone ve Bitso gibi isimler yer alıyor.

247 Milyon XRP Transfer Edildi

Kripto para birimlerinin transfer haberleri sık sık gündeme geliyor. Bunun için piyasanın yakından takip ettiği adres ise Whale Alert. Platform bu kez yüklü miktardaki XRP transferini duyurdu. Verilere göre, son 2 gün içinde, popüler kripto para borsalarındaki adresler arasında toplam 246,7 milyon XRP transferi yapıldı.

Cüzdanların yer aldığı borsalar arasında Binance, Bittrex, Coinone, Ripple’ın Meksika’daki ODL platformu Bitso yer alıyor.

Transferlerde 60 milyonluk, 40 milyonluk ve 30 milyonluk parçalar görüldü. En küçük transfer ise 12 milyon XRP olarak kaydedildi.

İlginizi çekebilir: Shiba Inu (SHIB) Balinalarının Sayısı Yeniden Yükselişte

Ripple, 2022 yılı içinde RippleNet’in benimsenmesini artırmak istiyor. Artan XRP işlemleri de aslında bu hedeflerin ortaya çıkmasından sonra geldi.

RippleNet Nedir?

RippleNet, XRP gerektiren İsteğe Bağlı Likidite (ODL) teknolojisinin kullanımını içeren, Ripple tarafından oluşturulan küresel bir ödeme ağı olarak tanımlanıyor.

Son olarak XRP’nin performansına bakacak olursak, CoinGecko verilerine göre, 7. sırada konumlanan XRP, haberin yazımı sorasında 0.765297 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte yüzde 0.2 değer kaybeden kripto para biriminde, son 1 haftalık kayıp ise yüzde 7’nin üzerinde.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Borsalar Arasında 247 Milyon XRP Transfer Edildi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!