Solana: Mart Rallisinin Ardından %31’in İzini Sürdükten Sonra SOL Burada Destek Buluyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana’nın yerel kripto para birimi SOL, en son yükselişinin zirvesinden sonra %31’lik bir düzeltme ile Nisan ayının ilk haftasına başladı. Ancak, 112 dolar fiyat seviyesinin yakınında destekle karşılaştı ve bu da bir miktar yükseliş toparlanmasına neden oldu.

SOL, son 24 saatte %6,42’lik bir rallinin ardından bu haberin yayınlandığı tarihte 121$’dan işlem gördü. Yükseliş performansı, fiyatı son zirvesinden yaklaşık %31 oranında iten düşüş düzeltmesinden hoş bir rahatlama. SOL’un son boğa koşusu 14 Mart’ta 78$’dan başladı ve 2 Nisan’da 1243$’a ulaştı.

Solana: Mart Rallisinin Ardından %31’in İzini Sürdükten Sonra SOL Burada Destek Buluyor! 4

SOL’un son düzeltmesi, fiyatın RSI ve MFI’ye göre aşırı alım koşullarından soğumasını sağladı. Bu arada, SOL’un 1 saatlik grafiği, geri çekilmenin Perşembe günkü işlem seansı sırasında fiyatı aşırı satım bölgesine ittiğini ortaya koyuyor. Bu, kısa vadeli birikimi tetikledi ve fiyatın günün en düşük seviyesi olan 110$’dan geri sıçramasına yardımcı oldu.

Kötü Haber…

Binance’in Solana ağındaki teknik zorluklar nedeniyle SOL para çekme işlemlerini askıya aldığı haberiyle geri dönüşün kesintiye uğramasının ardından fiyat 110$ fiyat seviyesinin yakınında desteği yeniden test etti.

Bununla birlikte, destek yeniden testinden sonra fiyat toparlanmayı başardı ve 120 doların üzerinde bir ralli sağladı. Kısa vadeli ralli, 0.272 Fibonacci seviyesinin yakınında güçlü bir dirence eğilmeden önce 122 dolarda zirve yaptı.

solanaSolana: Mart Rallisinin Ardından %31’in İzini Sürdükten Sonra SOL Burada Destek Buluyor! 5

Solana, geçen yıl Eylül ayında önemli bir SOL satışıyla sonuçlanan 17 saatlik kesinti de dahil olmak üzere, son birkaç ayda birden fazla hizmet kesintisi vakası bildirdi. Ancak Solana’nın sosyal medya platformları, kendi tarafında herhangi bir ağ kesintisine dikkat etmedi ve bu da sorunun yalnızca Binance’e özgü olduğunu düşündürdü.

SOL’un Zincir Üstü Metrikleri

SOL, fiyatın düzeltme aşamasına girdiği son birkaç gün içinde işlem hacimlerinde önemli bir düşüş yaşadı. Bu arada, geliştirici etkinliği metriği, ayın ilk haftasında etkinlikte bir artış olduğunu gösteriyor. Bu, ağın güvenliğini artırmayı amaçlayan Solana Riptide hackathon’u ile aynı zamana denk geliyor.

solanaSolana: Mart Rallisinin Ardından %31’in İzini Sürdükten Sonra SOL Burada Destek Buluyor! 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana: Mart Rallisinin Ardından %31’in İzini Sürdükten Sonra SOL Burada Destek Buluyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!