Jordan Peterson, Miami Bitcoin 2022 Konferansında Bitcoin Hakkında Konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Miami Bitcoin 2022 konferansı düzenlendi. Söz konusu konferansta kripto para sektörüne dair birçok önemli gelişme aktarıldı. Birçok ünlü isim de Miami Bitcoin 2022 konferansı konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar arasında psikolog ve yazar Jordan Peterson da vardı. Jordan Peterson konferansta lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında konuştu. Peterson, Bitcoin konusunda yatırımcıları uyardı.

Jordan Peterson’dan Bitcoin Açıklaması

Yazar Jordan Peterson, Bitcoin 2022 konferansında Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Elde edilen son bilgilere göre kripto ekosistemi hakkında karamsar olmadığını dile getiren Peterson, buna rağmen merkeziyetsizliğin istenmeyen sonuçları karşısında temkinli olunması gerektiğini söyledi.

İlginizi çekebilir: Canaan, Bitcoin Madencilik Makinesini Tanıttı

Merkezi olmayan bir para sistemi fikri, bu devrimci bir fikir ve bunun hakkında ne kadar çok düşündüm, bu beni temkinli yapıyor. Paranın gerçekten merkeziyetsizleştirilmesi durumunda ne olacağı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bunu başarırsak, diyelim ki Bitcoin önceliğe ulaşır ve geri döndürülemez mi olur? 

Peterson ayrıca, Bitcoin’in zamanla siyasi sistemden para çekebileceğini de söyledi. Son olarak hatırlatmak gerekirse aynı konferansta Canaan, 35J/T enerji verimliliği oranı ve 100T hashrate ile yeni bir Bitcoin madencilik makinesi Avalon 1266’yı piyasaya sürdü.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Jordan Peterson, Miami Bitcoin 2022 Konferansında Bitcoin Hakkında Konuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!