Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (2-9 Nisan)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT sektörü her geçen gün daha fazla büyüyor. Bununla beraber birçok isim NFT dünyasına giriş yapmaya devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte inceleyelim.

Engin Altan Düzyatan da NFT Sektörüne Adım AttıStarbucks CEO’su, Şirketin Bu Yıl NFT Sektörüne Gireceğini SöylediOpenSea’nin Solana NFT Entegrasyonu TamamlandıMastercard, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu YaptıÜnlü Boksör Mike Tyson, Kendi NFT Koleksiyonunu Duyurdu
Engin Altan Düzyatan da NFT Sektörüne Adım Attı

Film ve dizi endüstrisinde Blockchain teknolojisini kullanarak NFT’ler ile fonlama sistemi getirmeyi hedefleyen Wideangle adlı projenin kurucularından olan Engin Altan Düzyatan’a Birand Tunca, Umut Tanyolu, Ercan Gümüşkaya gibi tanınmış isimler de eşlik ediyor.

Engin Altan Düzyatan‘ın NFT projesi Wideangle, NFT’ler aracılığıyla sinema, dizi ve diğer tüm dijital içeriklerin yapımını ve dağıtımını destekleyecek.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Starbucks CEO’su, Şirketin Bu Yıl NFT Sektörüne Gireceğini Söyledi

Kahve zinciri Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz, katıldığı bir açık forumda şirketin 2022 yılının sonlarına doğru şirketin NFT sektörüne dahil olacaklarını açıkladı. 

haftanin one cikan nft haberleri 2 9 nisan 3

Howard Schultz yaptığı açıklamada, Starbucks’ın bu yıl NFT sektörüne girdiğini söyledi. Kahve zinciriyle etkileşimde bulunan müşteriler ve çalışanlar için deneyimi yeniden şekillendirme ihtiyacına değindi. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Mastercard, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı
OpenSea’nin Solana NFT Entegrasyonu Tamamlandı

OpenSea tarafından duyurulan bu entegrasyon bugün tamamlandı. Platform’da alınan verilere bakıldığında Solana-merkezli koleksiyonların Solana Monkey Business gibi SOL’de listelendiğini ve adlandırıldığını görebiliyoruz.

opensea kredi karti ile nft satin alma ozelligini baslatti 953x475 2

Solana ölçeklenebilme konusundaki performansı konusunda son dönemde en çok tercih edilen ağlar arasında yer alıyor. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Mastercard, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

NFT ve metaverse kavramlarının gelişme kaydetmesi ile beraber birçok şirket NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulunmaya başladı. Bu kez NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulunan şirket Mastercard oldu.

mastercardtan kriptoyu desteklemek icin 3 yonlu strateji 768x512 1

Ödeme devi Mastercard, Mastercard’ı, “Çevreler” logosunu ve “Paha biçilmez” sloganını kaydetmek için on beş yeni ticari marka başvurusunda bulundu.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (2-9 Nisan)
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!