Haftanın öne çıkan kripto para yatırımları | 4-8 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4-8 Nisan tarihleri arasında kripto para piyasasında öne çıkan yatırım haberleri mercek altında.

Oldukça hareketli bir hafta geçiren Bitcoin (BTC), pazartesi gününe 46.400 dolarla başladı.

Mart ortasından beri yukarı yönlü bir gidişat gösteren BTC, piyasalar açılır açılmaz 47.300 dolarlık haftalık zirveyi görmeyi kolaylıkla başardı. 6 Nisan tarihine kadar bulunduğu fiyat seviyelerinde çok fazla düşüş göstermeden yatay şekilde ilerlemesine rağmen, 6 Nisan’da Fed’in enflasyonla mücadele etmek için agresif bir şekilde faiz oranlarını yükseltme kararı ve tahvil alımlarını azaltma fikrini vurgulamasının ardından 43 bin dolar seviyelerine doğru sert bir şekilde düşüşe geçti.

7-8 Nisan tarihlerinde 43 bin dolar bandında yataya bağlayan BTC, 8 nisan günü haftayı 42.800 dolarla kapattı.

Terra (LUNA) protokolü rezervine 200 milyon dolarlık AVAX ekledi

Terraform Labs (TFL) ve Luna Foundation Guard (LFG), Avalanche Foundation’dan toplam 200 milyon dolar değerinde AVAX token satın aldıklarını duyurdu.

Terra blockchain’in geliştirilmesinden sorumlu şirket TFL, “ekosistem teşviklerini stratejik olarak dengelemek” için 100 milyon dolar değerinde LUNA’yı AVAX token ile değiştirdi.

Terra’nın algoritmik stablecoin’i UST için rezerv oluşturmak için çalışan LFG, Avalanche Foundation’dan 100 milyon dolarlık ek AVAX satın almak için kendi UST varlıklarını kullandı.

Binance.US 200 milyon dolar yatırım aldı

Binance’in ABD ortağı Binance.US, ilk dış finansman turunu tamamladı.

Circle Ventures, VanEck, RRE Ventures, Foundation Capital, Original Capital, Gaingels ve Gold House şirketinin de katıldığı fonlama turunda Binance.US, çekirdek fonlama turunda 200 milyon dolardan fazla toplayarak 4,5 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Circle Ventures şirketinin CFO’su Jeremy Fox-Geen, “Circle Ventures, Binance.US’e yatırım yapmaktan heyecan duyuyor. Güçlü ve rekabetçi bir dijital varlık ekosistemi oluşturmaya yardımcı olacağız,” diye belirtti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Haftanın öne çıkan kripto para yatırımları | 4-8 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!