Samson Mow’un yeni şirketi JAN3, El Salvador hükümetiyle çalışacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockstream’in eski strateji başkanı ve Pixelmatic’in kurucusu Samson Mow, JAN3 adlı yeni şirketiyle Bitcoin’in yaygınlık kazanmasını hızlandırmaya odaklanacak.

Blockstream’in eski strateji başkanı ve Pixelmatic’in kurucusu Samson Mow, JAN3 adlı yeni şirketiyle Bitcoin’in yaygınlık kazanmasını hızlandırmaya odaklanacak.

Çinli-Kanadalı Bitcoin girişimcisi, Reuters’a yaptığı açıklamada JAN3’nin El Salvador’un dijital altyapısını geliştirmesine yardımcı olmak için mutabakat anlaşmasını çoktan imzaladıklarını açıkladı.

“Ülkenin ve Bitcoin Şehri’nin dijital altyapısını geliştirmek için birlikte çalışacağımızı belirten genel bir mutabakat anlaşması.”

Mow, JAN3’nin El Salvador ile çalışmasına karar vermenin kolay bir seçim olduğunu ekledi. “Şirketimi yeni kurmuştum ve ‘birlikte çalışmak ister misiniz?’ diye sordum ve onlar da ‘tabii’ dedi.”

Mow ve yeni şirketi, El Salvador Başkanı Nayib Bukele ve hükümetiyle birlikte Bitcoin Şehri’nin geliştirilmesi için çalışacak. Bitcoin Şehri, Bitcoin madenciliği ve şehir altyapısı için yakındaki volkanların jeotermal enerjisinden faydalanacak.

JAN3, resmi Twitter hesabına göre 21 milyon dolar yatırım alarak 100 milyon dolar piyasa değerine ulaştı. Fonlama turunu Atlanta Digital Currency Fund’ın CIO’su Alistair Milne, kripto madencilik şirketi F2Pool’un kurucu ortağı Chun Wang ve Max Keiser ve Stacy Herbert tarafından kurulan yeni yatırım fonu El Zonte Capital yönetti.

“JAN3,” Bitcoin’in anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto tarafından ilk blokun oluşturulduğu 3 Ocak 2009’a atıfta bulunuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Samson Mow’un yeni şirketi JAN3, El Salvador hükümetiyle çalışacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!