XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin bir talep bölgesine geri dönmüş olsa da, yükselişli bir Bitcoin’in XRP’yi daha yükseğe çekip çekemeyeceği belli değildi. 0,88-0,92 $ alanı, ayıların direnciyle sert. Önümüzdeki birkaç gün içinde 0,75 dolara doğru bir düşüş olası bir sonuçtu.

XRP 1 Günlük Grafik

XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler! 3

Ocak ortasından bu yana, fiyat günlük grafikte daha yüksek dipler yaptı. Ayrıca 0,81 ABD Doları ve 0,86 ABD Doları seviyelerini geçti ve kuzeye doğru yaptığı en son baskında 0,928 ABD Doları seviyesine kadar yükseldi.

Fiyat, orta noktası (kesikli beyaz) geçmişte güçlü bir direnç olarak hareket eden azalan bir kanal deseni (beyaz) içinde işlem görüyor. Yazma sırasında, fiyat bu seviyeyi geçmeyi başarmıştı. Bu nedenle, daha fazla kazanımı destekleyen bir gelişmeydi.

0,88 dolar, uzun vadeli önemli bir seviyede bulunuyor ve son birkaç ayda XRP, bunun üzerinde bir günlük oturumu kapatamadı. Dolayısıyla, piyasa yapısı yükselişe geçmiş ve fiyat orta seviyenin üzerinde olsa da, önümüzdeki birkaç gün içinde hafif bir düşüş gelişebilir.

Gerekçe

XRPXRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler! 4

Günlük grafikte RSI, nötr 50 çizgisinin altına düştü ve eski zayıf yükseliş momentumunun tersine dönebileceğini gösterdi. 0,88 dolar direnci kırılmadı ve RSI düşmeye devam ederse 0,76 dolar desteği de tutmayabilir. Stokastik RSI aşırı satım bölgesindeydi, ancak bu bir sıçramanın yakın olduğu anlamına gelmiyor.

Başka bir düşüşün daha fazla kanıtı OBV’den geliyor – basitçe söylemek gerekirse, fiyat Şubat ayının en yüksek seviyelerinin üzerinde olsa da, OBV turuncu seviyeyi kırmaya yaklaşmadı. Bu, son birkaç haftadaki oldukça zayıf satın alma baskısı anlamına geliyordu.

Çözüm

0,76 dolar destek seviyesi bir geri çekilmeyi durduracak mı yoksa 0,7 dolar bir kez daha test edilecek mi? 0,7 doların altında bir hareket, görünümü tamamen düşüşe kaydırır. XRP boğalarının geçen ayın yükselişini sürdürmek için 0,7-0,75 dolar alanını tutması ve 0,9 dolar işaretini geçmesi gerekecek.

XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler!
MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Solana Fiyat Analizi: SOL Bir Gecede % 9 Düştü, İzlenmesi Gereken Destek Bu!
FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba
Kripto Analisti Waves (WAVES), Apecoin (APE) ve Bir Altcoin İçin Görülen Derin Düzeltmeler İçin Uyardı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
XRP Sahipleri Bu İki Destek Seviyesinde Teklif Verebilirler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!