Dövüşçüler, UFC’den (BTC) Bitcoin Bonusları Alacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dövüşçüler, UFC’den (BTC) bitcoin bonusları alacak. Dünyanın en büyük Karma Dövüş Sanatları organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship’teki (UFC) savaşçılar ek bitcoin teşvikleri alacak.

Bloomberg’e göre, UFC zaten kripto para birimi şirketleriyle çalıştı ve izleme başına ödeme etkinliklerinde ilk üç savaşçıya Bitcoin teşvikleri ödenecek.

Kripto bonusunun kazananları seyirci oylarıyla belirlenecek. Üç kazanan toplam 60.000 dolar para ödülünü paylaşacak. Bu tür bir bonus, gecenin en iyi performansı, gecenin en iyi dövüşü vb. için normal para ödüllerine ek olarak sağlanacaktır.

Bitcoin hayranları için depolama ve ticaret alternatifleri sunan UFC ve firma, geçen yıl 10 yıllık 175 milyon dolarlık bir sponsorluk sözleşmesi açıklamıştı.

2021’de kripto para şirketleri yüzlerce farklı spor grubuna ve işletmesine yatırım yaptı. UFC’nin yanı sıra MLB, FIFA ve Formula 1 ile yapılan anlaşmalar da büyük ilgi gördü.

Savaşçılar bonuslarını eylemleriyle kararlaştırılan dolar miktarında Bitcoin şeklinde kazanacaklar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dövüşçüler, UFC’den (BTC) Bitcoin Bonusları Alacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!