Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Popüler bir kripto stratejisti ve traderı, Bitcoin’in (BTC) çok aylı bir birikim döneminden çıkmaya hazır olduğuna inandığı için Decentraland (MANA) ve Zilliqa (ZIL) için büyük mitingler öngörüyor.

Analist TechDev, 380.100 Twitter takipçisine sanal gerçeklik platformu Decentraland’ın şu anda haftalık grafikte uzun bir yükselen kanalda işlem gördüğünü söylüyor.

“MANA, net bir yinelenen yapıya sahip en temiz kanallardan birine sahip.”

Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor! 4

Grafiğe bakıldığında TechDev, önümüzdeki aylarda MANA için %730 gibi şaşırtıcı bir ralli öngörüyor. Yazma sırasında, Decentraland  2.65 $ karşılığında el değiştiriyor.

Sırada, kurumsal çözümler için bir blok zinciri olan Zilliqa var. TechDev’e göre, 1,10 doların üzerinde büyük bir ralli başlatmadan önce ZIL’in yaklaşık 0,15 dolara düzeltme yaptığını görüyor.

“ Bence ZIL piyasaya yol gösteriyor.”

Zilliqa Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor! 5

TechDev’in tahmini, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan piyasa katılımcılarının psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine dayanmaktadır. TechDev’in grafiğine göre, ZIL şu anda beşinci ve son dalgasının ortasında.

Bitcoin’e bakan kripto stratejisti, BTC’nin, piyasa değerine göre lider kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000$’ı basmadan önce 30.000$’ın üzerine düştüğü Mayıs-Temmuz 2021 arasındaki piyasa yapısını takip ediyor gibi göründüğünü söylüyor.

TechDev’e göre, 45.000 doların üzerindeki hareket, Bitcoin’in boğa piyasasının bir sonraki ayağı için hazırlandığını gösteriyor.

“Son iki BTC yeniden birikim bölgesinin karşılaştırılması. Menzil yükseklerinin desteğe çevrildiğini ve SOS’un (güç işareti) onaylandığını varsayarsak… Alanlara ulaşılıp ters çevrildikçe daha düşük ve orta zaman dilimlerinde swing ticareti yaparsam sonraki seviyeler kâr/yeniden giriş yapmak isteyeceğim yerlerdir.”

Bitcoin Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor! 6

Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor!
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC, 45K Doların Altına Düştükten Sonra Yükselmeye Hazır mı?
Kripto Stratejistine Göre İşte Bitcoin Patlamasını 58.000 Dolara Çıkaracak Şeyler!
LUNA: Neden Yeni Bir ATH Bize Tüm Hikayeyi Anlatmıyor?
Cardano, Shiba Inu, Binance Coin, Terra Fiyat Analizi: 04 Nisan Pazartesi

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!