Analist en büyük 3 altcoin fiyatı için tahminlerini paylaştı | 5.4

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cointelegraph analisti piyasa değerine göre en büyük 3 altcoin fiyatını masaya yatırdı.

Bitcoin (BTC) fiyatı 5 nisan itibarıyla 47.000 doları geçmeyi başardı. Şimdi gözler altcoin piyasasına çevrildi.

Piyasa değerine göre en büyük 3 altcoin olan Ethereum, Solana ve Binance Coin fiyatlarının önümüzdeki günlerde nasıl ilerleyeceğini Cointelegraph analisti Rakesh Upadhyay değerlendirdi.

ETH/USDT – Ethereum teknik analiz

Ether (ETH) fiyatı, 3 Nisan’da 3.487 dolar olan 200 günlük basit hareketli ortalama (SMA) seviyesi üzerinde kırıldı fakat boğalar bu seviyeleri savunamadı. Bu durum, ayıların fiyatı daha da düşürmeye ve agresif boğaları tuzağa çekmeye çalıştığını gösteriyor.

ETH/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Fiyat 3.411 doların altına düşerse, ayılar ETH/USDT paritesini 3.197 dolar olan 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) seviyesine çekmeye çalışacak. Burası, yukarı yönlü hareketin devam etmesini isteyen boğaların savunması gereken önemli bir seviye.

Eğer fiyat 20 günlük EMA seviyesinden geri dönerse, yatırımcılar fiyatı tekrar 200 günlük SMA’nın üzerinde tutmaya ve yükselişi sürdürmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, parite 4.000 dolara yükselebilir.

Öte yandan, 20 günlük EMA desteği kaybedilirse satışlar yoğunlaşabilir ve parite 2.895 dolar olan 50 günlük SMA seviyesine düşebilir.

BNB/USDT – Binance Coin fiyat analizi

BNB fiyatı, son birkaç gündür 445 dolar dolaylarında seyrediyor. Boğalar fiyatı 467 dolar olan 200 günlük SMA seviyesine çıkarmayı tekrar tekrar denese de daha yüksek seviyelerde kapanış elde edemedi. Yani, yüksek seviyelerde yeteri miktarda talep gözükmüyor.

BNB/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Ayılar fiyatı, önemli bir destek olan 421 dolardaki 20 günlük EMA seviyesine çekmeye çalışacak. Şayet fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, yatırımcılar genel engeli aşmak için bir deneme daha yapacak ve BNB/USDT paritesini 500 dolara yükseltmeyi hedefleyecek.

Öte yandan fiyat 20 günlük EMA seviyesinin altına düşerse, kısa vadeli yatırımcıların satışları yoğunlaştıracağı anlamına gelir. Haliyle fiyat, 50 günlük SMA değerine düşebilir. Bu desteğin altındaki kırılım, 445 doların üzerindeki hareketin boğa tuzağı olabileceğini düşündürür.

SOL/USDT – Solana teknik analiz

Solana (SOL) fiyatındaki toparlanma, 150 dolardaki 200 günlük SMA seviyesine ulaşamadan durdu. Bu, daha yüksek seviyelerde ayıların satışları sıklaştırdığını ve fiyatı kırılma seviyesi olan 122 dolar değerine düşürmeye çalıştıklarını gösteriyor.

SOL/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Eğer fiyat 122 dolara düşer ve oradan sıçrarsa, boğalar 200 günlük SMA’daki genel engeli aşmak için bir girişimde daha bulunacak. Başarılı olurlarsa, SOL/USDT paritesi psikolojik seviye olan 200 dolar değerinden yukarı çıkabilir. Ek olarak 111 dolar seviyesindeki 20 günlük EMA ve aşırı alım bölgesine yakın göreceli güç endeksi (RSI), yatırımcılar için olumlu sinyaller veriyor.

Tersi durumda, ayılar fiyatı 122 doların altına çekerse, parite 20 günlük EMA değerine düşebilir. Bu, dikkat edilmesi gereken önemli bir destek çünkü bunun altında yaşanacak bir kırılma, 96 dolar olan 50 günlük SMA seviyesinde bir düşüşe neden olabilir.

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist en büyük 3 altcoin fiyatı için tahminlerini paylaştı | 5.4
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!